Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ραμπαβίλας Είχε χάσει πριν από λίγους μήνες τη σύζυγό του Σε ηλικία 91 ετών, έφυγε σήμερα Πέμπτη από την ζωή, ο γιατρός Παναγιώτης Ραμπαβίλας, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η κηδεία του εκλιπόντος, θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.
Από τα πρώτα του κιόλας βήματα, όταν ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ ήταν μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, καθώς και πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.
Αρνήθηκε προτάσεις τόσο για να ενταχθεί στην κυβέρνηση όσο και για να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Πατρέων.
Τα μόνα αξιώματα που δεν αρνήθηκε ήταν αυτά του μέλους της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, τα οποία τίμησε και με το παραπάνω, αφήνοντας εποχή.
Το 1981 Εκλέγεται Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, δηλαδή την εποχή σύστασης του Ε.Σ.Υ. και παραμένει Πρόεδρος έως το 1984. Το 1984 - 1990 εκλέγεται εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Το 1975 έως 1978 εξελέγη Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.
Πριν από πέντε μήνες είχε χάσει και την αγαπημένη σύζυγό του, επίσης γιατρό, σε ηλικία 86 ετών, Ίνγκεμποργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου