Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αγρότες έκλεισαν με άχυρα την εφορία Ξάνθης – ΒΙΝΤΕΟ

Αγρότες έκλεισαν με άχυρα την εφορία Ξάνθης – ΒΙΝΤΕΟ
Οι αγρότες από το μπλόκο της γέφυρας του Νέστου έκλεισαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης την είσοδο του κτιρίου της εφορίας Ξάνθης με άχυρα, προχωρώντας σε κατάληψη του κτιρίου, όπως αποφάσισε το συντονιστικό όργανο αγώνα.
Οι αγρότες ξεκίνησαν με τα τρακτέρ τους λίγο πριν τις 6.00 το πρωί από το μπλόκο της γέφυρας του Νέστου, όπου έχουν παρατάξει τα οχήματά τους εδώ και βδομάδες προχωρώντας σε αποκλεισμούς του δρόμου, με κατεύθυνση την εφορία της Ξάνθης.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι αγρότες, φτάνοντας εκεί και αφού στάθμευσαν τα τρακτέρ τους έξω από το κτίριο της Δ.Ο.Υ., τοποθέτησαν μπάλες από άχυρα στην είσοδο της εφορίας προχωρώντας έτσι στην κατάληψη που είχαν προγραμματίσει.
Όπως μάλιστα αποφασίστηκε, κάτι αντίστοιχο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Διοικητήριο, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και την Δευτέρα στο Τελωνείο.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, την Παρασκευή, καθώς και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ημέρες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα οι καταλήψεις των δημοσίων κτιρίων στην Ξάνθη, η εθνική οδός Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος της γέφυρας του Νέστου επί της Εγνατίας Οδού θα παραμείνει ανοιχτή.
Το Σαββατοκύριακο, προγραμματίζεται ωριαίος αποκλεισμός του συγκεκριμένου σημείου από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι.

Πηγή: xanthinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου