Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Στενοχωρημένοι και οι δυο προπονητές με την Καλλονή! (video-φωτο)

sup-panai-kalloni-synxi1

 

 


Η φετινή πορεία της ομάδας της Λέσβου στην μεγάλη κατηγορία, υπήρξε αντικείμενο σχολιασμών και των δυο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός – Καλλονή, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ειδικότερα ο κ. Καραγεωργίου, τόνισε πως φεύγει στενοχωρημένος από το Αγρίνιο, λέγοντας συγκεκριμένα  πως υπήρχαν δυο πρόσωπα για την Καλλονή, ένα άσχημο στο πρώτο ημίχρονο και ένα καλό στο δεύτερο, που όμως δεν μεταφράστηκε και σε κάτι θετικό. Σημείωσε  με νόημα πως στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, ένα γκολ ή μια ισοπαλία, μπορεί να μην είχαν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα για την βαθμολογία, αλλά θα προσέφεραν στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
«Το πρώτο ημίχρονο για μας ήταν ένα πισωγύρισμα και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγεωργίου, που δεν παρέλειψε να πει καλά λόγια για τον Παναιτωλικό.
sup-panai-kalloni-synxi5
Στη συνέχεια ο Γιάννης Μαντζουράκης είπε τα… αντίθετα από την πλευρά του: Πως κάτι που ξεκίνησε όμορφα τέλειωσε άσχημα και παραλίγο να κοστίσει στον Παναιτωλικό.
«Μας έλειπαν τα εργαλεία ώστε να στηρίξουμε κάποιες αλλαγές» τόνισε συγκεκριμένα σημειώνοντας για παράδειγμα πως δεν υπήρχε επιθετικός στον πάγκο.  Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που όπως σημείωσε έχουν τέσσερα αήττητα, δείχνουν αυτοσυγκέντρωση και πετυχαίνουν τον στόχο που έχει τεθεί.
Παράλληλα δήλωσε στενοχωρημένος από την πορεία της Καλλονής, εξηγώντας τους λόγους που είναι δεμένος μαζί της.
Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ο κ. Μαντζουράκης, έδωσε σημασία και στην υψηλή θερμοκρασία που υπήρχε σήμερα στο Αγρίνιο ενώ για τα νέα αποκτήματα, ήταν συγκρατημένος, τονίζοντας πως θα πρέπει πρώτα να ενταχτούν για να εξαχθούν συμπεράσματα.
sup-panai-kalloni-synxi2
Ερωτώμενος για τον Βιγιαφάνιες είπε πως κάθε προπονητής θα στενοχωριόνταν εάν θα έχανε έναν τέτοιο παίκτη που δίνει «χρώμα» στην ομάδα , ενώ σχετικά με την παραμονή του ιδίου το Αγρίνιο, κάτι που ουσιαστικά ο πρόεδρος κ. Κωστούλας έχει δηλώσει πως είναι επιθυμία του,  ο Γιάννης Μαντζουράκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του , λέγοντας πως είναι ενθουσιασμένος από τη συνεργασία που έχει με τη διοίκηση, χαρακτηρίζοντας τον Παναιτωλικό  «σοβαρό και οργανωμένο κλαμπ».
Στο σημερινό παιγνίδι κόπηκαν 2.075 εισιτήρια.
sup-panai-kalloni-synxi3
sup-panai-kalloni-synxi4

- See more at: http://www.agriniopress.gr/%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82/#sthash.wpFQ6vyc.dpuf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου