Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Live Παναιτωλικός-Καλλονή

sup-kalloni-panai13

 

 


Μεγάλη μάχη για την σωτηρία δίνουν ο Παναιτωλικός και η Καλλονή, με την ομάδα της Μυτιλήνης να ψάχνει το τρίποντο ή την ισοπαλία για να συνεχίσει να ελπίζει στην υπόθεση παραμονή.
Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Καλλονή βρίσκεται στην τελευταία (16η) θέση με 10 βαθμούς και ψάχνει αποτέλεσμα στο Αγρίνιο για να συνεχίσει να ελπίζει.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόβσκι.
Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό βρίσκονται οι Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Κόρσιενς, Αλεξίγιεβιτς, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Βασιλούδης.
Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Γκόλιας, Ελλακόπουλος, Σπυρόπουλος, Φαβάλι, Μανούσος, Κάρλσον.
Για την Καλλονή, οι επτά του πάγκου είναι οι Χογκ, Γεωργίου, Ούκα, Γιουκαρής, Ξύδας, Γουερέ Οκό, Νομπρέγα.
Παρακολουθήστε live  την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Παναιτωλικού και της Καλλονής για την 20η αγωνιστική της Super League ΕΔΩ
- See more at: http://www.agriniopress.gr/live-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%84%cf%89%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%ae-2/#sthash.8em3nmeK.dpuf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου