Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Αλλαγές στο ασφαλιστικό αναμένουν οι επιστημονικοί φορείς - ΒΙΝΤΕΟ

Αλλαγές στο ασφαλιστικό αναμένουν οι επιστημονικοί φορείς - ΒΙΝΤΕΟ
Συνάντηση με τους προέδρους των επιστημονικών φορέων στο Μέγαρο Μαξίμου είχε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.
«Ζητήσαμε από τον Πρωθυπουργό να ξαναδεί το νομοσχέδιο διότι αυτό το νομοσχέδιο επιβαρύνει σημαντικά όλους τους επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους. Τους επιβάλει επιβαρύνσεις της τάξεως του 70%, ώστε να μην μπορούν ανταποκριθούν μετά στη διαβίωση τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλης Βλασταράκος, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.
«Νομίζουμε ότι έγινε κατανοητό από τον Πρωθυπουργό το πρόβλημα των υπερβολικών εισφορών που προβλέπει το σχέδιο νόμου. Ωστόσο επειδή η κατανόηση από την επίλυση του προβλήματος απέχει πολύ, περιμένουμε συγκεκριμένες λύσεις από την κυβέρνηση», δήλωσε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός.
«Αναμένουμε, αν δεν υπάρξει ουσιαστική αλλαγή, να παραμείνει το ίδιο καθεστώς αντίστασης των δικηγόρων», επισήμανε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο από το Mega


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου