Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητά συγχώρεση από το Θεό επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης!

konstantopoulos_papades_2601Τη… συγχώρεση του Θεού ζήτησε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώπιον ιερέων, επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Ειδικότερα, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όπως αναφέρει το e-maistros.gr, βρέθηκε στην αίθουσα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας συνέλευσης του Συλλόγου, παρουσία κλήρου, επισήμων, μελών και φίλων του Ησυχαστηρίου.

Η δήλωση του κ. Κωνσταντόπουλου όμως εξέπληξε τους πάντες, αφού αφενός ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και αφετέρου υποστήριξε ότι μετά από δικό του αίτημα αποσύρθηκε το άρθρο για την υιοθεσία παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια!
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού ευχήθηκε για το νέο έτος «να είναι πιο δημιουργικό, πιο ευλογημένο και να χαρίζει αισιοδοξία και ελπίδα», δήλωσε «χριστιανός ορθόδοξος και παπαδοπαίδι, που θέλει να έχει το Θεό μαζί του και ότι αγαπάει τη Μονή».
konstantopoulos2601
«Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει», ήταν η αφοπλιστική του εξομολόγηση μπροστά σε… λαό και κλήρο!
Πηγή: e-maistros.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου