Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Με χορηγία ΔΟΛ, ο Κοκός προκαλεί με χυδαία ψέμματα για τον Γεώργιο Παπανδρέου


Η επιχείρηση ξεπλύματος και αγιογραφίας του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με ευγενική χορηγία του ΔΟΛ.

από τον Παραταξιακό
Στο δελτίο του Μεγκα έπαιξε ένα σχετικό ρεπορτάζ απ΄όσα ξεφουρνίζει ο Κοκός στο Β μέρος της αυτοβιογραφίας του. Είναι πραγματικά απορίας άξιο τι θα πίστευε βλέποντας αυτό το ρεπορτάζ ένα νέος που δεν γνωρίζει ιστορία… Και πραγματικά περιμένουμε κάποιος να βγει να απαντήσει στον χομπίστα γαλαζοαίματο του γλυκού νερού.
Ο μοιραίος άνθρωπος για τη δημοκρατία στην χώρα, ο γεννήτορας της πολιτικής ανωμαλίας του 65, αυτός που όρκισε την χούντα αποδεικνύει οτι ορθώς ήταν απόβλητος . Παθολογικός ψεύτης συνεχίζει να διαστρεβλώνει γεγονότα και να προσβάλει τη μνήμη ανθρώπων που έδωσαν  μάχες για την δημοκρατία. Πάντα με διηγήσεις που δεν μπορούν να διασταυρωθούν από κανέναν, δείγμα της χυδαιότητας του ανδρός.
praxikop-konstant
imagesΣτο β” μέρος της λεγόμενης αυτοβιογραφίας του που κυκλοφορεί μαζί με το… ΒΗΜΑ(!!!!) επιχειρεί να το παίξει δημοκράτης και …αριστερός! Επικαλείται μια …ανύπαρκτη συνομιλία του με τον Γεώργιο Παπανδρέου στον οποίο πρότεινε – λέει – να νομιμοποιηθεί το ΚΚΕ. Μάλιστα το θράσος του φτάνει να «κατασκευάσει» και την απάντηση του Γέρου της Δημοκρατίας! «Έφριξε» λέει ο Κοκός! «Δεν θα το επιτρέψω ποτέ γιατί θα μου πάρει ψήφους η Αριστερά» ήταν η δήθεν απάντηση του Γεωργίου Παπανδρέου στον… αριστερό Κοκό! Μιλάει ο μεγαλύτερος διώκτης της αριστεράς λίγα χρόνια μετά τις εκλογές βίας και νοθείας που ψήφισαν και τα δέντρα με τις ευλογίες και το σχέδιο Καραμανλή – βασιλικής οικογένειας.
Στο α” μέρος  της αυτοβιογραφίας πάλι προσπάθησε με προκλητικά ψέμματα να διαστρεβλώσει την ιστορία παρουσιάζοντας τον πατέρα του ως δήθεν «αντιστασιακό» της περιόδου Μεταξά. Μάλιστα, είπε οτι ο πατέρας του πέταξε στην φωτιά μια φασιστική στολή που είχε στείλει ο Μεταξάς. Φυσικά η Ιστορία έχει καταγράψει το ρόλο της βασιλικής οικογένειας και την στήριξή της στο καθεστώς Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου