Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Το "ξεκατίνιασμα" (στη ΝΔ) συνεχίζεται...



Μετά τις αιχμές Μεϊμαράκη κατά Βορίδη (οτι είχε δικηγορικές σχέσεις με την εταιρία που είναι υπεύθυνη για το εκλογικό φιάσκο), ο βουλευτής της ΝΔ, βγήκε στο ΒΗΜΑ FM για να πει το αφήγημα του. 
«Ποτέ δεν...
υπερασπίστηκα την εν λόγω εταιρεία, ας μας πει αυτός που τα λέει ποιες εταιρείες έχω υπερασπιστεί και να δούμε ποια είναι η δική μου εμπλοκή», είπε. Και πρόσθεσε:
Έχει αναδειχθεί πλήρως η σύγκρουση συμφερόντων, μετά από αυτό το οδυνηρό που συνέβη χτες στη ΝΔ. Ο κ. Μειμαράκης βγήκε και μίλησε σήμερα, ενώ θα έπρεπε να το κάνει από χθες. Έπρεπε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από το κόσμο, να αναλάβει πολιτική ευθύνη και να πει ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Να διευκρινίσει πώς οδηγήθηκε η παράταξη σε αυτή την κατάσταση. 


Αναφερόμενος στην πρόθεση του Μειμαράκη να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ αν παραιτηθούν και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι είπε: ή αναγνωρίζεις το πρόβλημα και λες ξεκάθαρα παραιτούμαι ή δεν το αναγνωρίζεις και δεν παραιτείται.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στην παράταξη ο  Βορίδης απάντησε ότι «πρέπει να συνηθίσουμε όλοι σε ένα επίπεδο κριτικής, αλλά πρέπει αυτό να διατηρείται και όχι να πέφτει. Πρόκειται για αντιπαράθεση επιχειρημάτων και δεν πρέπει να θίγεται κανένας από αυτό. Δεν πιστεύω στα κόμματα- «νεκροταφεία», αλλά αν δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα πέφτουμε πολύ χαμηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου