Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μαντζουράκης: «Στενοχωρήθηκα πολύ» (φωτο-video)

sup-panai-platanias-synxi1
Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης, για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Αγρινίου, έχασε το ματς με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του Παναιτωλικού με την ομάδα της Κρήτης.
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τις δηλώσεις του κόουτς των φιλοξενουμένων που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την «μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

sup-panai-platanias-synxi3
Ο κ. Παράσχος εξέφρασε την άποψη πως ο Πλατανιάς, ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πως ο αγώνας γενικά είχε δυο όψεις. Είπε πως στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο και πως στο τέλος η ομάδα του που είχε μεν άγχος αφού δέχτηκε γκολ από στημένο, ήταν όμως και  η τυχερή. Ευχήθηκε παράλληλα ο  Παναιτωλικός να βρει τον δρόμο του και να έχει ανάλογη πορεία με την περυσινή. Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Πλατανιάς θα έχει καλύτερη πορεία απο εδώ και στο εξής που έχει και πιο βατό πρόγραμμα.
Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης ήταν εμφανώς απογοητευμένος και δήλωσε πολύ στενοχωρημένος με την εξέλιξη του αγώνα ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους. Για τον «Ρουμάνο» ο Παναιτωλικός κυρίως έχει πρόβλημα κακής ψυχολογίας.

sup-panai-platanias-synxi2
Είπε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ άσχημο να δέχεσαι με αυτόν τον τρόπο τα γκολ. Ξέραμε ότι υπάρχει γενικά κακή ψυχολογία και πως αυτό είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί άμεσα. Είχαμε την φάση του γκολ και μια ευκαιρία με τον Μαρκόβσκι αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε δυο γκολ από το πουθενά. Χρειάζεται δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, έχουν γίνει βήματα στο αμυντικό, αλλά κυρίως  χρειάζεται ψυχολογία. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή, δεν την περίμενα. Εύχομαι να ζήσουμε μαζί χαρές.»
sup-panai-platanias-synxi4
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο προπονητής του Παναιτωλικού, τόνισε πως η ομάδα έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης και αυτό φάνηκε με τον τρόπο που λειτούργησαν οι παίκτες όταν  ισοφάρισε. «Τους αγχώνει η πεντάρα», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, παρατηρώντας πως αυτό έχει ήδη γίνει στην αμυντική λειτουργία. Απάντησε ακόμη πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλά κανείς για ενίσχυση και πως απαιτείται » να πάρουμε τα περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές, που κάνουν και αυτοί την προσπάθεια τους, η ομάδα θα ξυπνήσει – ο κόσμος βοηθάει» .
Δεν απέκλεισε τέλος ο Παναιτωλικός, στα δύσκολα παιγνίδια που ακολουθούν  «να απελευθερωθεί».
Στον αγώνα κόπηκαν 1.707 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου