Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Κατηφόρα χωρίς τέλος: Ήττα και στο κύπελλο από τον Πανιώνιο (φωτο)

sup-panai-panionos-kypello2Δεύτερη ήττα του Παναιτωλικού από τον Πανιώνιο μέσα σε 20 μέρες , αυτή την φόρα για το κύπελλο Ελλάδας. Οι νεοσμυρνιώτες αναδεικνύονται σε κακό δαίμονα του Παναιτωλικού και τον ξανακέρδισαν αυτή τη φορά με 2-1.

Ο Παναιτωλικός με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του παρουσίασε και πάλι το κακό του πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Σημεία ζωής φάνηκαν για την ομάδα του Αγρίνιου μετά το γκολ του Κάπελ με το οποίο μείωσε το σκορ.  Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ομάδα λειτουργώντας κάτω από ασφυκτική πίεση για να πάρει  αποτέλεσμα πιέζεται αφόρητα  και με δεδομένη την κακή ψυχολογία που έχει δεν μπορεί να βγάλει στο γήπεδο αυτά που μπορεί. Σίγουρα η αγωνιστική άξια των παικτών του Παναιτωλικού δεν είναι αυτή που τώρα δείχνουν στο γήπεδο.
sup-panai-panionos-kypello3Ο Γιάννης Μαντζουράκης ίσως μπροστά του να έχει τον πιο δύσκολη αποστολή  της πλούσιας καριέρας του.  Να ανορθώσει δηλαδή την αγωνιστική άξια των παικτών της ομάδας του, αλλά και να της δώσει την απαραίτητη ψυχολογία να το κάνει.  Σήμερα έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα ταυτόχρονα  να αγωνιστούν στην 11αδα του Παναιτωλικού.
sup-panai-panionos-kypello4Ο Πανιώνιος έδειξε σε ένα ακόμη ματς ότι είναι καλύτερη ομάδα και η νίκη του είναι δίκαιη.
Επόμενο παιγνίδι για τον Παναιτωλικό είναι την Κυριακή με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Το φιλμ του αγώνα
sup-panai-panionos-kypello1Α΄ ημίχρονο
10΄ΓΚΟΛ 0-1 Επέλαση του Βιγιάλμπα από τα αριστερά, κάνει τη σέντρα , λάθος απόκρουση από τον Παπάζογλου, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Ανσαριφάτ, που με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο αριστερό <γάμα > του ανήμπορου να αντιδράσει Κυριακίδη.
31΄ΓΚΟΛ 0-2 Ο Τασουλής βγάζει ωραία σέντρα, στο πρώτο δοκάρι δεν μπορεί ο Ανσαριφάρντ να νικήσει τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα πάει στον Χαλκιαδάκη που σκοράρει.
34΄Σέντρα του Βιγιαφάνιες από τα δεξιά αλλά το σουτ του Ουάρντα ήταν άστοχο
40΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πάουλο, Διούδης σε καλή θέση μπλοκάρει την μπάλα
43′: Ο Βιγιαφάνιες βγάζει ωραία κάθετη πάσα για τον Μαρκόφσκι, αλλά ο Διούδης αντιδρά γρήγορα και μπλοκάρει.
sup-panai-panionos-kypello5Β΄ ημίχρονο
51΄Άστοχο δυνατό σουτ από τον Μύγα
54΄  Ένα ακόμα μακρινό σουτ ,άστοχο, αυτή την φορά από τον Κουτρομάνο
sup-panai-panionos-kypello773΄ΓΚΟΛ 1-2 Ατομική προσπάθεια και σέντρα του Βιγιαφάνιες από τα δεξιά ο Κάπελ από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
77΄ Ο Βιγιάλμπα κάνει ωραία ενέργεια, γυρίζει για τον Χαλκιαδάκη κι εκείνος αστοχεί με πλασέ στην κίνηση.
85΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Κάπελ άουτ
92΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Ρουσκουσέδα, κεφαλιά Παπάζογλου άουτ
94΄Σέντρα σουτ από τον Ρουσκουσέδα εύκολα ο Διούδης
sup-panai-panionos-kypello8Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κύζας από την Δράμα. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Ουάρντα 27΄, Καθάριος 64΄, Ανσαριφάτ 42΄, Μαρκόβσκι 48΄, Χατζηισαίας 50΄, Μύγας 65΄, Κάπελ 71΄,
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
sup-panai-panionos-kypello9Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης)
Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Ντάνι Μπεχαράνο(59΄Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Ουάρντα, Ρομέρο (59΄Κάπελ), Καμαρά (17΄λ.τρ. Μαρκόβσκι).
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης)
Διούδης, Ρισβάνης(82΄ λ.τρ. Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ(71΄Καραμάνος) Καθάριος(63΄ Σιώπης, Αργυρόπουλος, Χατζηισαίας, Μασούρας
sup-panai-panionos-kypello10
sup-panai-panionos-kypello11
sup-panai-panionos-kypello12
sup-panai-panionos-kypello13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου