Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ισοπαλία στο Αγρίνιο (video)

sup-panai-beroia3 (640 x 462)Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που προηγήθηκε στο Αγρίνιο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τουλάχιστον στην ισοφάριση (1-1). Η ομάδα του Λιονέλ Πόντες είχε την κατοχή της μπάλας και διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τους φιλοξενούμενους, με τον Κάπελ να αναδεικνύεται μοιραίος, καθώς έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες.
Δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ
Οι Μακεδόνες από την άλλη, ήταν πιο ουσιαστικοί, ειδικά από την είσοδο του Μερεμπασβίλι και μετά. Σ’ αυτό το διάστημα είχαν το γκολ, ένα δοκάρι, αλλά και τη δυνατότητα να πάρουν το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Τα αρχικά πλάνα των δύο τεχνικών
Στο 4-2-3-1 του Πόντες και μπροστά από τον Στεφανάκο ξεκίνησαν οι Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν από δεξιά προς αριστερά. Μπεχαράνο, Μάκος ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και οι Βιγιαφάνιες, Ουάρντα, Κάπελ συνέθεσαν την τριάδα πίσω από τον Μαρκόφσκι.
Ίδια διάταξη και από τον Γεωργιάδη, με τον Καντιμοίρη στην εστία, τους Σιόντη (δεξιά), Γιαννούλη μπακ και τους Ετζενγκέλε, Μαραγκό στόπερ. Ιμπραΐμ και Βεργώνης ήταν στον άξονα, με τους Νέτο, Γεωργιάδη στις πτέρυγες και τον Ναζλίδη πίσω από τον προωθημένο Κόλα.
Κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι
Ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, με τη Βέροια να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Προσπάθησε να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.
Σ” αυτό, βέβαια, βοήθησε… άθελά του και ο Κάπελ, ο οποίος στο 18’ έχασε απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αν και μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Βιγιαφάνιες, βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και σε κενή εστία, αλλά κατάφερε να αστοχήσει.
Ανέβηκε ο ρυθμός
Ο Κάπελ ήταν –αρνητικός για την ομάδα του- πρωταγωνιστής και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 55’ ο Ουάρντα του γύρισε την μπάλα από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη.
Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα από το 65’ και μετά, όταν οι παίκτες του Πόντες είχαν αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα αμυντικά τους καθήκοντα. Στο 67’ ο Ναζλίδης σούταρε τελειώνοντας την αντεπίθεση, αλλά ο Κουτρομάνος έδιωξε προ της εστίας, ενώ στο 71’ το σουτ του Μερεμπασβίλι σταμάτησε στο δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Στεφανάκου.
Ο τελευταίος, πάντως, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 77’, όταν ο Ναζλίδης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τη Βέροια στη θέση του οδηγού.
Άμεση «απάντηση»
Αν και αυτό το γκολ «πάγωσε» το Αγρίνιο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 82’ ο Ρομέρο με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα κι ενώ στο 84’ ο Μαρκόφσκι αστόχησε ανενόχλητος με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής.
Η τελευταία μεγάλη φάση ήταν για τη Βέροια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μαγέφσκι να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Στεφανάκο να αποκρούει σε κόρνερ χωρίς ουσιαστικά…να βλέπει.
http://www.novasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου