Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τον Δ. Καμμένο, ο ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζει και για τον Μπόλαρη...


Η παραίτηση Καμμένου ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, χαρίζοντάς του το ρεκόρ του πιο γρήγορου υπουργού. Τα όργανα όμως για τη νέα κυβέρνηση φαίνεται πως...
δεν τέλειωσαν με την παραίτηση Καμμένου καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζει και για τον Μάρκο Μπόλαρη.

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε με ανακοίνωσή του ότι η η συμμετοχή των κκ. Καμμένου και Μπόλαρη στο νέο κυβερνητικό σώμα «προσβάλλει βάναυσα τα δικαιώματα».

Στον κ. Μπόλαρη, χρεώνεται ότι «ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών – υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή». Καταλήγουν δε στον ΣΥΡΙΖΑ πως «πρόσωπα με τέτοια στάση και απόψεις δεν έχουν θέση σε οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση, και πολύ περισσότερο της Αριστεράς».

Αποφασισμένος πάντως να μην αφήσει κανένα περιθώριο σκιάς πάνω από τη συγκυβέρνηση εμφανίστηκε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη είπε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο να κάθεται να κάνει διερευνήσεις, ούτε να χάνει έστω και ένα λεπτό από τη μάχη που θα δώσει στο εξωτερικό. Προέκυψε ένα θέμα με κάποια σχόλια στο Twitter του κ. Καμμένου, ο οποίος διευκόλυνε με την παραίτησή του, το έργο της κυβέρνησης»....
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου