Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Καλλονή όνομα και πράγμα! (5-1)

sup-kalloni-panai1 
  Φύλλο και φτερό έκανε τον Παναιτωλικό η ομάδα της Λέσβου, πετυχαίνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας στη SuperLeague με 5-1 σκορ!
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με τους Αγρινιώτες η Καλλονή, κάνοντας πάρτι στην έδρα της! Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη ήταν καταιγιστική τη στιγμή που οι παίκτες του Παναιτωλικού έμοιαζαν να αδιαφορούν για την αναμέτρηση!
Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ελλακόπουλος «άνοιξε» το σκορ με κοντινή προβολή για να ακολουθήσουν δυο τέρματα του Φώτη Γεωργίου στο 22’ και στο 27’! Η επιλογή του Πόντες να βγάλει τον Μάκο και να περάσει στο ματς τον Ρομέρο για να γίνει πιο επιθετικός ο Παναιτωλικός δεν… έπιασε τόπο και στο 34’ ο Αντέτζο με κεφαλιά έκανε το 4-0, με την Καλλονή να «σφραγίζει» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε ένα επιθετικό ρεσιτάλ χωρίς αντίπαλο.
Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν… βαρετό μέχρι λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Μανούσος με τρομερό σουτ έκανε το 5-0 (62’). Χάρη στο τέρμα του Μανούσου η Καλλονή έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας στη SuperLeague, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της!
Το μοναδικό που κατάφερε ο Παναιτωλικός σε όλο το ματς ήταν να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο στο 83’.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου