Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ Στο εδώλιο οριστικά ο Μπέος για τα «στημένα» του 2011

Στο εδώλιο οριστικά ο Μπέος για τα «στημένα» του 2011




Οριστικά θα δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μαζί με άλλα 84 άτομα, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και νυν δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες και τα παράνομα στοιχήματα του 2011.
Και αυτό γιατί η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου απέρριψε το αίτημά του να ασκηθεί από την Ανωτάτη Εισαγγελία αναίρεση στο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με τα υπόλοιπα 84 πρόσωπα.
Ο κ. Σπυροπούλου έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα, καθώς έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο το συμβούλιο Εφετών με πολυσέλιδο βούλευμά του, παρέπεμψε σε δίκη 85 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαριά κακουργήματα, όπως είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία και δωροδοκία, παράνομο στοιχηματισμό και άλλα αδικήματα.
Αντίθετα, με το ίδιο βούλευμα παύτηκε οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος του πρόεδρου του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.
 
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=33966&subid=2&pubid=113757267

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου