Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

sup-martines3 
Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ο Νικόλας Μαρτίνες έφυγε από τον Παναιτωλικό για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως γι αυτόν ο Πορτογάλος προπονητής Περέϊρα αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα που δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.
Μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς του Ολυμπιακού ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων που αύριο θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων. Με δεδομενο ότι ακόμη στην ομάδα του Ολυμπιακού θα γίνουν 3-4 μεταγραφές η παραμονή του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού  στο ρόστερ των πρωταθλητών φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.  
Έτσι ο δρόμος του δανεισμού  για τον Μαρτίνες είναι πλέον μονόδρομος.  Φυσικά θέση στην βασική 11αδα θα είχε σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Σουπερ  Λίγκα που θα τον ήθελαν σαν τρελές στο ρόστερ τους. Ο Παναιτωλικός ψάχνει για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή όμως είναι πάγια η θέση της ΠΑΕ να μην έχει δανεικούς  στο έμψυχο δυναμικό της. Ο συγκεκριμένος όμως ίσως αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.  
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου