Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

METROPOLITAN HOSPITALΠαροχή υπηρεσίων και χωρίς τα ποσά συμμετοχής στα νοσήλια

Η παροχή υπηρεσίων προς τους ασφαλισμένου θα συνεχιστεί και χωρίς τα ποσά συμμετοχής στα νοσήλια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Metropolitan Hospital.

Παροχή υπηρεσίων και χωρίς τα ποσά συμμετοχής στα νοσήλια
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι το Metropolitan Hospital ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι ταγμένο στην πεποίθηση ότι η στενή και απρόσκοπτη συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες αποτελεί μονόδρομο, ανεξαρτήτως των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα.

Το Metropolitan ήταν πρωτοπόρο εδώ και πολλά χρόνια στην προσπάθεια των ασφαλιστικών εταιριών για την εξασφάλιση ενός αμοιβαία επωφελούς οικονομικά πεδίου συνεργασίας προωθώντας την υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας, τόσο με την Ένωση των Ασφαλιστικών Εταιριών όσο και με τις σημαντικές ασφαλιστικές εταιρίες ξεχωριστά. Την ίδια τακτική ακολουθήσαμε και εν μέσω κρίσης εξασφαλίζοντας την άμεση και αδιάκοπη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους ασφαλισμένους σας, με ανταγωνιστικούς οικονομικούς όρους.

Έτσι και σήμερα, στην δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα αλλά και κάθε πολίτης χωριστά, είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε οι ασφαλισμένοι σας να μπορούν να προσέρχονται στο Metropolitan ανεπηρέαστοι από τα προσωρινά προβλήματα που τυχόν δημιουργούνται από την έλλειψη ρευστότητας που έχει δημιουργηθεί με βάση τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να διαβεβαιώσετε όλους τους ασφαλισμένους σας ότι η παροχή των υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών μας προς αυτούς θα συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες χωρίς καμία διαφοροποίηση και ότι για προβλήματα ρευστότητας που τυχόν αντιμετωπίσουν σε σχέση με τα ποσά συμμετοχής τους στα νοσήλια θα μπορούν να απευθύνονται προσωπικά στην Προϊσταμένη του Γραφείου Κίνησης του Metropolitan κα Ειρήνη Χασάπη (τηλ. 210.4809120) για την άμεση επίλυση των σχετικών προβλημάτων και την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για την διευκόλυνσή τους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και για την άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που τυχόν αντιμετωπίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου