Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η πολιτική κατάσταση καθυστερεί τις εξελίξεις

sup-panai-beria-photo7Από την Παρασκευή το βράδυ η σκέψη των Ελλήνων βρίσκεται στις πολιτικές εξελίξεις που έχουν σαν επίκεντρο την θέση της Ελλάδας στην  Ευρώπη. Έτσι τα αθλητικά γεγονότα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το όλο σκηνικό όμως που επικρατεί τις τελευταίες ώρες  στην χώρα με την οικονομική αβεβαιότητα, τις κλειστές τράπεζες για τουλάχιστον μια εβδομάδα, αλλά κυρίως το άδηλο μέλλον αναμφίβολα έχουν επηρεάσει και την ποδοσφαιρική καθημερινότητα των ομάδων της Σουπερ Λίγκα και όχι μόνον.
Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από αυτό  και έτσι χωρίς να έχει αλλάξει για την ώρα κάτι από αυτά που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν (μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά κ.λ.π) υπάρχει στην ομάδα ένας προβληματισμός μιας και πλέον τα  δεδομένα έχουν αλλάξει. Στην ομάδα συνεχίζουν να κάνουν τις επαφές τους για την ενίσχυση του ρόστερ , όμως οι ξένοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πιο διστακτικοί να έρθουν στην  Ελλάδα μιας και για αυτούς την συνέπεια μιας ομάδας εξετάζεται ακόμη πιο εξονυχιστικά. Επίσης , ακόμη πιο ακραίο σενάριο, υπάρχει σκεπτικισμός εκ μέρους τους και σε πιο νόμισμα θα πληρωθούν αισθάνονται περισσότερο κατοχυρωμένοι . Αν βέβαια για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές η λέξη Παναιτωλικός αποτελεί για αυτούς  εγγύηση , δεν συμβαίνει αυτό και για τους ξένους που είναι πιο επιφυλακτικοί  μετά τα τελευταία γεγονότα.
Πάντως από ήμερα οι ποδοσφαιριστής της αμάδας αρχίζουν να μπαίνουν σε κλίμα προετοιμασίας καθώς ξεκάνουν τους ιατρικούς τους έλεγχους . Εκτός απροόπτου πάντως μέχρι την Παρασκευή που θα είναι η επίσημη πρώτη της ομάδας θα έχουν ανακοινωθεί 1-2 νέοι ποδοσφαιριστές.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου