Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

K17: Πέρασε στον τελικό ο ΠΑΟΚ – Δύσκολα 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

spo-paok-k17Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού του πρωταθλήματος Κ-17 που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 6.μμ στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Στον άλλον ημιτελικό που τελείωσε πριν από λίγο νίκησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης . Τα γκολ του δικεφάλου σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας ένα σε κάθε ημίχρονο (27΄-68΄). Μεγάλη ευθύνη και στα δυο γκολ των ασπρόμαυρων φέρει ο τερματοφύλακας του Αστέρα  Κώστας Καπετάνος. Η ομάδα της Τρίπολης είχε και αυτή σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει πλήρωσε όμως την επιθετική του αφλογιστία και κυρίως τα πολλά αμυντικά του λάθη.
Να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα βρεθούν για 3η φορά αντιμέτωποι σε τελικό  για το πρωτάθλημα Κ-17 στα 7 χρόνια του θεσμού.  Την περίοδο 2009-10 στο Παγκρήτιο στάδιο ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-1, ενώ την σεζόν 2012-13 στο γήπεδο της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0.
Μέχρι τώρα το πρωτάθλημα στην Κατηγορία Κ-17 το έχουν κατακτήσει  2 φορές ο Ολυμπιακός και από 1 ο Παναθηναϊκός , ο ΠΑΟΚ , ο Άρης και η Ξάνθη.
Γ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου