Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Νέος καυγάς της Ζωής … με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Για άλλη μία φορά μία συνεδρίαση Επιτροπής στη Βουλή στιγματίστηκε από ένταση και πάλι με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά αυτή τη φορά απέναντί της δεν είχε έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης, αλλά έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφορμή για τη νέα κόντρα ήταν για το εάν θα προηγηθεί η κλειστή συνεδρίαση της ανοιχτής ή το αντίθετο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σταθάς δήλωσε πως την Ζωή Κωνσταντοπούλου πως «όλοι οι βουλευτές έχουν συμφωνήσει σε μία συγκεκριμένη πρόταση. Είναι Επιτροπή και είμαστε βουλευτές», για να του απαντήσει η κα Κωνσταντοπούλου πως δεν υπάρχει αντιδικία.
Ωστόσο το διαδικαστικό θέμα δεν έβρισκε λύση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιμένει στην άποψή της κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Να τελειώνουμε κυρία Πρόεδρε γιατί κουράζουμε και τον κόσμο έτσι. Πρέπει να σεβαστούμε την ψηφοφορία που έγινε, να ξεκινήσει η κλειστή συνεδρίαση, να ενημερωθούμε. Έχουμε χάσει ήδη μία ώρα χωρίς να κάνουμε τίποτα. Και εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα κάθε φορά που έρχομαι στην Επιτροπή που αναλωνόμαστε σε διαδικασίες και δεν μιλάμε για το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει», είπε ο κ. Σταθάς προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ωστόσο, παρά τις εκκλήσεις του κ. Σταθά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος πως «δημιουργείται μία ένταση αχρείαστη. Δυστυχώς».
Άμεσα της απάντησε ο κ. Σταθάς λέγοντας πως τόση ώρα κάνουν υπομονή οι βουλευτές και εμμέσως άφησε αιχμές κατά της κας Κωνσταντοπούλου πως παίζει με του θεσμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά «σεβόμαστε τους θεσμούς για αυτό κάναμε μία δημοκρατική διαδικασία πριν λίγο. Παρακαλώ να ξεκινήσουμε τη διαδικασία».
Η κα Κωνσταντοπούλου του απάντησε με τον γνωστό τρόπο : «κύριε Σταθά σας έδωσα τον λόγο;» για να της απαντήσει εκείνος «όχι αλλά αφήνετε υπονοούμενα για τον κύριο Σταθά και παίρνει το λόγο ο κ. Σταθάς».
Η αντιπαράθεση έληξε με την κα Κωνσταντοπούλου να τον παροτρύνει με αυστηρό ύφος να κλείσει το μικρόφωνό του και να μην δίνει, όπως ισχυρίστηκε, τροφή σε εκείνους που θα ήθελαν πάρα πολύ να μας βλέπουν να συγκρουόμαστε.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου