Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η Χαρ. Τρικούπη αφού «διέγραψε» τον Σουλαδάκη μετά τον έβγαλε και… προβληματικό!


Η Χαρ. Τρικούπη αφού «διέγραψε» τον Σουλαδάκη μετά τον έβγαλε και… προβληματικό!

 
 

Ένας χαμός με το μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ, με τον Γιάννη Σουλαδάκη να… ανακαλύπτει ότι αν και μέλος του Κινήματος από το 1974, 18 χρόνια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, πρώην υπουργός και βουλευτής, δεν ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ!

Το όλο περιστατικό έγινε γνωστό από την εφημερίδα Τα ΝΕΑ, τα οποία σε παραπολιτικό τους σχόλιο έγραψαν:
«Στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να ψηφίσει ο πρώην υπουργός Γιάννης Σουλαδάκης, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος από το 1974 και για 18 χρόνια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου, επειδή μυστηριωδώς δεν εμφανιζόταν στο μητρώο μελών του κόμματος. Έχοντας χάσει τόσους ψηφοφόρους, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί την πολυτέλεια να χάνει και μέλη από το μητρώο του; Και μάλιστα ιστορικά στελέχη;».
Αυτό το «καρφί» της εφημερίδας πρέπει να σήμανε συναγερμό στη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία «απάντησε» μέσα από την ίδια στήλη στα ΝΕΑ με το ακόλουθο παραπολιτικό:
«Έγινε παρεξήγηση – και δόθηκε εξήγηση: το πρόβλημα που δεν επέτρεψε στον Γιάννη Σουλαδάκη να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ήταν ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων του – θεωρώντας ότι έτσι ετίθετο εν αμφιβόλω η πασοκική του ταυτότητα. Έκανε την κίνηση μετά τις κάλπες – κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ούτε και πολλοί ψηφοφόροι αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα».
Η τελευταία διαρροή – «απάντηση» της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία έβγαλε τον Γιάννη Σουλαδάκη «προβληματικό» έκανε έξαλλο τον πρώην υπουργό, ο οποίος απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
Με τον Γιάννη Σουλαδάκη, επικοινώνησαν τελικά απο το ΠΑΣΟΚ στις 26/5/2015.
Οι εσωκομματικές εκλογές όμως έγιναν στις 24/5/2015, δηλαδή επικοινώνησαν «κατόπιν εορτής».
Μέχρι τις 26/5/2015, στις επανειλημμένες επικοινωνίες του με το ΠΑΣΟΚ, η απάντηση που έπαιρνε ήταν επανεγγραφή, πράγμα απαράδεκτο και μη αποδεκτό αλλά και θέμα αξιοπρέπειας.
Επανεγγραφόμενος θα θεωρείτο ότι είχε διακόψει τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ, γι αυτό και θα έπρεπε να επανεγγραφεί.
Ο Γιάννης Σουλαδάκης όμως έχει συνεχή και αδιάλειπτη σχέση με το ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό του μέλος, από το 1974, ούτε διετέλεσε σαν κάποιους άλλους, σε κάποια περίοδο ένας που μπαινόβγαινε, θεωρώντας το ΠΑΣΟΚ ως σημαία ευκαιρίας.
Πολλοί απ αυτούς σήμερα, αναπτύσσουν τις θεωρίες περί αυτοδιάλυσής του.
Σημειώνεται ότι με το σύνολο του αμέσου περιβάλλοντος του Γιάννη Σουλαδάκη (αδελφός, σύζυγος), είχε επικοινωνήσει το ΠΑΣΟΚ για την επιβεβαίωση των στοιχείων τους, πριν τις εσωκομματικές εκλογές, κάτι όμως που δεν έγινε με τον Γιάννη Σουλαδάκη, παρότι ο ίδιος επικοινωνούσε συνεχώς και επί δέκα πέντε μέρες, πάντα πριν τις εσωκομματικές εκλογές.
Τελικά, αφότου τελείωσαν οι εσωκομματικές εκλογές και ο Γιάννης Σουλαδάκης δεν ήταν τίποτα πια για το ΠΑΣΟΚ, αφού τα στοιχεία του μυστηριωδώς δεν υπήρχαν πουθενά και θα έπρεπε να επανεγγραφεί, επικοινώνησαν μαζί του για να του πουν, ότι βρήκαν τα στοιχεία του και χρειάζονται την επιβεβαίωσή του!!!!!!
Αυτά για την ιστορία, για την αλήθεια και για το ψέμα….
Λες και έχουν πολυτέλειες να «διαγράφουν», γιατί περί αυτού πρόκειται, τα τελευταία ιστορικά στελέχη που «κρατάνε» την ταμπέλα του ΠΑΣΟΚ. Τι να πει κανείς…

http://www.tribune.gr/politics/news/article/142848/i-char-trikoupi-afou-diegrapse-ton-souladaki-meta-ton-evgale-ke-provlimatiko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου