Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Στοχεύουν» Ατρόμητο και Αστέρα στον Παναιτωλικό

sup-kostoulasΣτον Παναιτωλικό παρακολουθούν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και νιώθουν ότι έχουν κάθε λόγο να το κάνουν.
Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ακόμη μέσα στη διεκδίκηση μίας θέσης μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, παράλληλα όμως πιστεύουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν θέση στα πλέι οφ ακόμα και αν δεν τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα.
Πως; Σε περίπτωση που παρθούν αποφάσεις αποκλεισμών και αφορούν τόσο τον Αστέρα όσο και τον Ατρόμητο: «Η ΕΠΟ παραμένει αδρανής και αυτό μας κάνει φοβερή εντύπωση. Ανθρωποι του Ατρομήτου είναι κατηγορούμενοι, πράγματα υπάρχουν για το παιχνίδι του Αστέρα με τη Βέροια. Δεν θα ασχοληθεί κανείς από την ομοσπονδία;»
Στο Αγρίνιο πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το όνομα της ομάδας του δεν συμπεριλαμβάνεται σε όσα έχουν ακουστεί και εκτιμούν ότι έχουν ακόμα και έννομο συμφέρον να ενημερώνονται για τις όποιες εξελίξεις. Είναι δε δεδομένο ότι προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.
Σε ότι αφορά τέλος τη συνάντηση με τον Μάκη Χάβο για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, αυτή θα γίνει μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
contranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου