Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ζητούν την άμεση αποπομπή Κυριακόπουλου

epi-blaxos-kyriakopoulosΣυνεχίζονται οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η ομιλία και βράβευση του αναπληρωτή διοικητή και αρμόδιου για το νοσοκομείο του Μεσολογγιου κ. Κυριακόπουλου σε εκδήλωση στο Αγρίνιο. Αυτή το φορά, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Σύλλογο εργαζομένων στο νοσοκομεία του Μεσολογγίου, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι «Η Κοινωνία Μπροστά» ζητά την άμεση απομάκρυνση του κ. Κυριακόπουλου σε ανακοίνωση που τονίζεται πως » Η μόνη επιβράβευση που μπορεί να γίνει είναι η άμεση αποπομπή του!»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης:
Στο Αγρίνιο, στις 26-4-2015, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Επιχειρηματικό Χωριό», έγινε ομιλία από τον κ. Σαλμά για τα προβλήματα της υγείας στην περιοχή μας, η οποία φυσικά τόσο δεινοπάθησε από τη δική τους πολιτική στην υγεία τα τελευταία χρόνια. Στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκε μεταξύ των άλλων και ο αποχωρών και μη παραιτούμενος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος για το θεάρεστο και καταστροφικό του έργο που έχει προσφέρει στην κατεδάφιση της δημόσιας υγείας στο Μεσολόγγι, υπηρετώντας κατά γράμμα, τις μνημονιακές επιταγές στον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην ευρύτερη περιοχή (διάλυση Νοσοκομείου, κλείσιμο Κέντρων Υγείας, αποψίλωση δομών και υπηρεσιών).
Καλούμε ΑΜΕΣΑ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ειδικότερα τον συμπατριώτη μας Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή να απομακρύνει και να αποπέμψει τον κ. Κυριακόπουλο διότι όσο αυτός παραμένει αφ’ ενός θα συνεχίσει το έργο που έχει μάθει καλά όλα αυτά τα χρόνια και αφ’ ετέρου δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για την παραμονή του.
Η μόνη λοιπόν συνετή πράξη και επιβράβευση για τον κ. Κυριακόπουλο είναι η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ! Τώρα και χωρίς καμία καθυστέρηση!»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου