Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ «Χαλασμός» για την άρση ασυλίας του Αδωνι: Η Κωνσταντοπούλου ακύρωσε την ψηφοφορία για να έλθουν και οι βουλευτές της ΧΑ

SOOC/ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
           
Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες εντός Βουλής, όπου συνεδριάζει η Ολομέλεια για άρση ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη.
Η ένταση πυροδοτήθηκε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού διάβασε κατά γράμμα όλο τον κανονισμό και τις διαδικασίες που προβλέπονται, ανέφερε ότι αναβάλλεται για άλλη ημέρα η ψηφοφορία.
Ο λόγος ήταν, όπως ανέφερε η ίδια, πως απέστειλε αίτημα στον εισαγγελέα για να δώσει άδεια και να παραβρεθούν στη Βουλή οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, αυτό απορρίφθηκε.
Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι επιθυμία της είναι να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές σε αυτές τις διαδικασίες και ότι θα υποβάλει εκ νέου αίτημα.
Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σημειώνοντας ότι «Το Προεδρείο της Βουλής δεν αποφασίζει, αλλά μόνο εισηγείται. Ανοίγετε ένα κακό προηγούμενο».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέφερε ότι «Ανοίγουμε κερκόπορτα με αυτή την ιστορία. Θα πρέπει σε κάθε ψηφοφορία να τους καλούμε και εφόσον δεν υπάρχει άδεια θα πρέπει να αναβάλουμε τις διαδικασίες».


Πηγή: «Χαλασμός» για την άρση ασυλίας του Αδωνι: Η Κωνσταντοπούλου ακύρωσε την ψηφοφορία για να έλθουν και οι βουλευτές της ΧΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/193167/halasmos-gia-tin-arsi-asylias-toy-adoni-i-konstantopoyloy-akyrose-tin-psifoforia-gia-na#ixzz3SgnSqCiS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου