Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Επεισόδια» στην Σούπερ Λίγκα!

        
ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ  ÄÓ ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊÁ
 


Το ντέρμπι της Λεωφόρου συνεχίστηκε και στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας! Ένταση, ύβρεις και ανταλλαγή αντικειμένων ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! Η απίστευτη ατάκα αυτόπτη μάρτυρα.
Η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την συζήτηση για τον ΟΦΗ και τις συμβάσεις με Forthnet και ΟΠΑΠ, υπήρχε η ταυτόχρονη παρουσία Αλαφούζου και Μαρινάκη δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Κατά την διάρκεια του Δ.Σ οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω, παρότι η συνεδρίαση ήταν στο υπόγειο. Υπήρχε μεγάλη ένταση και λίγο αργότερα αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς εκνευρισμένος. Τον ακολούθησαν στιγμές αργότερα οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου. Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οι Σωπήλης, Κωνσταντίνου και η κα. Μπαλωμένου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» μετέτρεψαν σε… πόλεμο την συνεδρίαση ενώ κατά την διάρκεια της μεγάλης έντασης εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, με τη διακοπή να αποτελεί λογικό επακόλουθο!
Λίγο έλειψε, μάλιστα, να έρθουν στα χέρια, ενώ ακούστηκαν πολύ βαριές εκφράσεις. O Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ένα ποτήρι με νερό και ότι ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου!
«Πλακώθηκαν» και για τον πάγκο
Μεγάλη ένταση υπήρξε όσο αφορά και την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στον πάγκο την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Αλαφούζος απευθυνόμενος προς τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως «προκάλεσες με την παρουσία σου στον πάγκο». Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς ο οποίος ανέφερε προς τον Αλαφούζο: «Μιλάς εσύ για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ προκάλεσες στο Ηράκλειο που έκατσες στον πάγκο». Λίγο αργότερα, όταν ο Μαχλάς κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, τόνισε πως… δεν έγινε τίποτα σοβαρό!
Σοκαρισμένοι οι πάντες!
Οι περισσότεροι πρόεδροι ή εκπρόσωποι των άλλων ομάδων αποχώρησαν σοκαρισμένοι από τα όσα είδαν μέσα στην αίθουσα και χωρίς φυσικά διάθεση να κάνουν δηλώσεις για τα όσα έγιναν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, κ. Φώτης Κωστούλας ο οποίος έφυγε από τα γραφεία της Λίγκας με το σακάκι του γεμάτο από νερά… Παράπλευρες απώλειες!  «Ότι εικόνα έχεις εσύ για την Αίγυπτο. Βαγδάτη. Σαν πόλεμος. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε δεν πάει παρακάτω», έλεγε σε δικό του άνθρωπο παράγοντας που έδωσε το παρών στη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Απογοητευμένοι και στον Πλατανιά, που έλεγαν ότι… θα το σκεφτούν για το αν θα ξαναπάνε στη Λίγκα! Από την Κέρκυρα τόνιζαν ότι εντελώς ξαφνικά, χωρίς να περιμένουν τίποτα, είδαν ένα ποτήρι νερό να εκτοξεύεται και κάποιον να χτυπάει τον Βασίλη Κωνσταντίνου!
Μποροβήλος: «Με νόμους όχι με αντεγκλήσεις οι λύσεις»
Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό που κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και μίλησε για ένταση και την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή:
«Είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο. Υπάρχει κρίση στο ποδόσφαιρο. Αύριο θα γίνει συνάντηση με τον κ. Κοντονή και στο επόμενο συμβούλιο θα δούμε τι μπορούμε να μαζέψουμε φέτος. Μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα να γίνει ανάκαμψη. Υπάρχει επόμενη μέρα. Είναι μια κατάσταση που δεν είναι αρεστή σε κανέναν. Θα πούμε στον κ. Κοντονή τα προβλήματα που έχουμε, τις προτάσεις μας. Θα ζητήσω από την Πολιτεία πως πέρα από τις ποινές των ομάδων θα πρέπει να υπάρχουν και μεγάλες ποινές κατά φυσικών προσώπων.
Θα μπορέσατε να τα μάθετε αυτά που έγιναν. Αυτό δεν είναι το κυρίαρχο. Είναι θέμα κουτσομπολιού. Υπήρχε ένταση και για αυτό διέκοψα το συμβούλιο. Αυτό που έγινε είναι κάτι που σίγουρα μας πάει πίσω. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα με νόμους και κανόνες όχι με αντεγκλήσεις». Η Σούπερ Λιγκ δεν έχει, τουλάχιστον προς το παρόν, πρόθεση να δώσει συνέχεια με ανακοίνωση.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου