Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Καραμανλής ή τανκς…



Το θυμάστε, το ‘χετε διαβάσει; Το ‘χε ρίξει αμέσως μετά την χούντα για να στηρίξει τον Καραμανλή, ο Μίκης Θεοδωράκης, καθώς – λαθεμένα πρέπει να πούμε για την ιστορία – πίστευε, πως τα σταγονίδια της χούντας απειλούσαν την Δημοκρατία.

Σήμερα, μια Αριστερή κυβέρνηση επιδιώκει να προσφέρει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στον ανιψιό εκείνου του Καραμανλή, τον Κώστα, τον επονομαζόμενο Kουρασμένο.

Για λόγους «εθνικού συμβολισμού», είπε ο ρεπόρτερ Χρήστος Τσιγουρής στο MEGA. Μόνο που…
αυτοί οι λόγοι μόνο μια μικροκομματική σκοπιμότητα, μπορούν να εξυπηρετήσουν, υπό την έννοια ότι θα προκαλέσουν εμφύλιο στη ΝΔ, καθώς ο πρώην αρχηγός τους, θα προβάλλεται ως αρεστός του αρχηγού του κόμματος που μισούν, του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά, το πολιτικό λάθος είναι αλλού. Πως είναι δυνατόν να έχουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να φέρει στη Βουλή εξεταστική επιτροπή για τα αίτια που μας οδήγησαν στο μνημόνιο; 

Οι πρώτοι που θα καθήσουν στο σκαμνί, θα υποστηρίζουν και μάλιστα βασίμως, πως το μνημόνιο το υπέγραψαν μεν αυτοί, αλλά το ‘φερε άλλος. Και τ’ όνομα αυτού είναι Καραμανλής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου