Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πρώτος με το Κίνημα ο Θ. Μωραΐτης στη Β” Αθηνών: «Συνεχίζουμε στο δρόμο των αξιών»

        
po-thanos-2015Ευχαριστήρια επιστολή ανήρτησε πριν λίγο στην ιστοσελίδα του το στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ Θάνος Μωραΐτης. Ο κ. Μωραΐτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα του ψηφοφόρους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που τον στήριξαν φέρνοντας τον πρώτο στην σταυροδρόμια της Β Αθηνών όπου και ήταν υποψήφιος.
 Η επιστολή έχει ως εξής:
ΜΑΖΙ!
«Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους, έναν έναν και μια μια ξεχωριστά, από την μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε μαζί.
Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την προσωπική ψήφο σας, κατατάσσοντάς με πρώτο στην σταυροδοσία της Β Αθηνών.
Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου που δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα μαζί, σαν μια γροθιά, υπό δύσκολες συνθήκες, βρίσκοντας ξανά την χαμένη  μας συντροφικότητα.
Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απολύτως σεβαστή.
Η Αριστερά στην χώρα έχει πλέον μια ιστορική κυβερνητική ευκαιρία.
Η ειλικρινής ευχή όλων μας είναι να πετύχει.
Ο πολιτικός πολιτισμός του χώρου μας δεν ανέχεται σκέψεις που αναμένουν την καταστροφή της χώρας για επέλθει η δική μας δικαίωση.
Η χώρα δεν έχει πολυτέλεια πισωγυρισμάτων.
Δεν μπορεί  να μην επισημάνω ότι στο ξεκίνημα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε και θα μπορούσε να μην ταυτιστεί με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου.
Φίλες και φίλοι
Το ΚΙΝΗΜΑ μέσα σε 20 μέρες κατάφερε ένα πολιτικό άθλο.
Παρουσιάσαμε αξιόμαχα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα και θέσαμε μια πολιτική ατζέντα αξιών και θέσεων μέσα σε ένα ιδεολογικά άνυδρο τοπίο της κεντροαριστεράς όπου κυριάρχησαν στρογγυλλεματα, προσωπικές στρατηγικές και απολιτικοι τακτικισμοί.
Οδηγός των επιλογών μας ήταν πάντα το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας. Δεν ήταν ποτέ η καρέκλα και οι ρόλοι της εξουσίας.  Γι’άυτό και αρνηθήκαμε συναλλαγές που θα μας διασφαλίζαν αυτούς τους ρόλους.
Επιλέξαμε το δρόμο της συνέπειας και των αξιών!
Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.
Αξίες μας ένωσαν, αξίες συνεχίζουν να μας ενώνουν, αξίες θα φωτίζουν και στα δύσκολα τους αγώνες μας.
Θα είμαστε μαζί και πάλι. Τώρα ξεκινάμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου