Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Πολύ σκληρός για να πεθάνει!

         
ÊÏÕÓÁÓ ÄÁÓÊÁËÏÐÏÕËÏÓ ÁËÂÅÓÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ PANETOLIKOS - ATROMITOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)
Ο Παναιτωλικός αφού είδε ένα κανονικό γκολ να του ακυρώνεται και δυο φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, τελικά λυτρώθηκε στο 91′ με το γκολ του Μπεχαράνο κι έσωσε τον πολύτιμο βαθμό στο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο που προηγήθηκε στο 11ο δευτερόλεπτο! 
Για ολόκληρο το ματς ο Παναιτωλικός τα είχε με την ατυχία του, την αστοχία του, αλλά και την απόφαση του Δημητρόπουλου να ακυρώσει λανθασμένα το γκολ του Άλβες. Μέχρι το ξεκίνημα των καθυστερήσεων οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν κάλλιστα να μιλάνε για την περιβόητη πόρνη μπάλα που έλεγε και ο Όσιμ.
Ωστόσο στην τελευταία φάση, η τύχη που σε όλο το ματς τους είχε γυρίσει την πλάτη, εμφανίστηκε, ο Μπεχαράνο σκόραρε και ο αγώνας των… καναρινιών με τον Ατρόμητο έληξε ισόπαλος με 1-1. Ένα αποτέλεσμα που χαροποιεί, αλλά και στεναχωρεί και τους δύο.
Τους γηπεδούχους γιατί είχαν τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αγώνα, πέτυχαν γκολ που κακώς δεν μέτρησε, είχαν δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για τη νίκη. Και τους φιλοξενούμενους γιατί παρότι δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, έφτασαν μια ανάσα από την πηγή αλλά δεν μπόρεσαν να πιουν νερό, παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο με τον Ούμπιντες.
Έτσι μετά το 1-1, ο Παναιτωλικός παραμένει στην 5η θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τους Περιστεριώτες, που με την σειρά τους σε πιθανή ισοβαθμία με τον αντίπαλό τους έχουν το πλεονέκτημα λόγω του εκτός έδρας γκολ (0-0 το πρώτο ματς).
 gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου