Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προσωπική επίθεση Β. Βενιζέλου στον γραμματέα Ν. ΠΑΣΟΚ που έφυγε απο την αίθουσα -Γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για φαινόμενα "Κακλαμανισμού"


Φωτιά πήρε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές και τα στελέχη του λίγο πριν ολοκληρωθεί η κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο και του Π.Σ όταν στη δευτερολογία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος , επιτέθηκε εναντίον του γραμματέα Ν. ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη ενώ μίλησε και για φαινόμενα "Κακλαμανισμού".
Έχοντας απέναντί του τον γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ο οποίος έλεγε πως δεν υπάρχουν ευθύνες μόνο λόγο διάσπασης για το χαμηλό εκλογικό
αποτέλεσμα και πως η διάσπαση βρίσκεται στη βάση του κόμματος σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία λειτουργία του ,  "είμαστε στα γραφεία εξι όροφοι με έξι κόμματα  είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο αυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική λέγοντας προς τον κ. Χρηστίδη σε προσωπικό τόνο πως η Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε στις εκλογές και ήταν άφαντη: Σε παίρναμε τηλέφωνο για να είσαι υποψήφιος και δεν σε βρίσκαμε, έκλεινες το κινητό σου.Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα  ο κ. Χρηστίδης  να αποχωρήσει απο τη συνεδρίαση και να φύγει εκτός αιθούσης.
Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και σε φαινόμενα "Κακλαμανισμού" όπως χαρακτήρισε κινήσεις στελεχών που ήταν και στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου ενώ αναφερόμενος στην περίπτωση της Χίου που δεν κατέβηκε υποψήφιος ο κ. Τριαντάφυλλος αλλά το ΠΑΣΟΚ παρ΄όλα αυτά πήρε καλό εκλογικό ποσοστό σημείωσε με έμφαση δεν θα ανεχθώ φαινόμενα Μικρού Κακλαμανισμού.
ο κ. Βενιζέλος επίσης στη δευτερολογία του, και ενόψει της πορείας προς το συνέδριο του κόμματός του, επεσήμανε ότι στην πορεία προς το συνέδριο το ΠΑΣΟΚ θα συνομιλήσει με τους ψηφοφόρους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά δεν θα ανεχθώ είπε εναγκαλισμούς στελεχών με αυτούς που διέσπασαν την παράταξη. Η τελευταία αναφορά του κ. Βενιζέλου, εκτιμάται ότι αφορά εκείνους που θέλουν στην περίπτωση που εκλεγούν στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ στη θέση του προέδρου και θέλουν να επανενώσουν την παράταξη φέρνοντας πίσω στελέχη και πρώην βουλευτές που ήταν υποψήφιοι με το Κινημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου