Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το μακρινό ’96

        
sup-panai-atromitos1Από το 1996 έχει να πανηγυρίσει νίκη κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός, που υποδέχεται τους Περιστεριώτες στις 17:15 (Novasports 1).
Ήταν 3 Απριλίου 1996 όταν οι Αγρινιώτες επικρατούσαν για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής τότε με 5-2 του Ατρομήτου. Από τότε και σε 9 συναντήσεις για όλες τις διοργανώσεις, οι Περιστεριώτες μετρούν 5 νίκες με 4 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Συνολικά στην Αιτωλοακαρνανία, ο Παναιτωλικός έχει 4 νίκες, ο Ατρόμητος 3 με την ισοπαλία να έχει προκύψει 4 φορές.
Εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα για την ομάδα του Χάβου, που με 31 βαθμούς φλερτάρει περισσότερο από ποτέ με την πεντάδα. Οι κιτρινομπλέ, ηττήθηκαν μετά από καιρό, όταν την προηγούμενη αγωνιστική λύγισαν με 2-0 στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην έδρα του, ο Παναιτωλικός μετρά 5-2-2.
Με 29 πόντους, ο Ατρόμητος είναι πάντα μέσα στον στόχο των πλέι οφ. Η νίκη στα χαρτιά κόντρα στη Νίκη Βόλου έδωσε μια βαθμολογική ανάσα, με την ομάδα του Σα Πίντο πάντως να έχει να νικήσει σε… κανονικό ματς, εδώ και πέντε αγωνιστικές. Μακριά από τα δυτικά προάστια της Αθήνας, οι κυανόλευκοι έχουν ρεκόρ 1-4-4.
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου