Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Να πάρουμε στα χέρια μας το μέλλον και τη λύτρωση του ΠΑΣΟΚ. Άμεση σύγκληση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ




Hδη χάσαμε μέχρι τώρα πολλά στο συντηρητισμό-κρατισμό που μας περιβάλλει και μας πνίγει με το μαρτύριο της σταγόνας του προοδευτικού μας προσανατολισμού.

    
     Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σήμερα στην ποιο δύσκολη καμπή της πολιτικής του ιστορίας.



 
       Η κοινωνία σήμερα στενάζει, στην ανέχεια και στην φτώχεια με τις ακολουθούμενες πολιτικές τής λιτότητας και των μνημονίων που ενδεχομένως να λαμβάνουν τέλος.

ΦΩΤΟ-Το "χρυσό κλειδί" και οι αποδοκιμασίες

ΦΩΤΟ-Το χρυσό κλειδί και οι αποδοκιμασίες
Η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων

Μιχελάκα, γιατί κρύβεσαι πίσω από την ασυλία;..





Γεια στο στόμα σου, λεβέντη μου…

Η βαθμολογία μετά την 12η αγωνιστική

        
sup-superleague2Πριν από λίγο και με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας (2-1), έπεσε η αυλαία της 12ης

Ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από το δίκτυο αυτοοργάνωσης;

faces1



“Ποια πρόσωπα κρύβονται πίσω από το δίκτυο αυτοοργάνωσης»; Aυτή την ερώτηση έκαναν δεκάδες δημοσιογράφοι σε πολλούς από τους φίλους που συμμετείχαν στο αρχικό κάλεσμα για την δημιουργία δικτύων αυτοοργάνωσης. Εμείς απαντούσαμε επίμονα ότι η συγκεκριμένη δράση δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά με την επιστροφή της πολιτικής στο προσκήνιο· και η επιστροφή της πολιτικής μπορεί να ρθει μόνο από τα κάτω, από τη βάση, από τον απλό κόσμο…

«Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί του νομού»

        
epi-elaionas
Σε απόγνωση είναι οι ελαιοπαραγωγοί του Νομού μας αφού η χρονιά εξελίσσεται πολύ άσχημα γι‘αυτούς σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία αφού έχουμε ξεπεράσει το 60% της συλλογής.

Έρχονται καταιγίδες και σκόνη...





Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και το βράδυ στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Οι...

Συγκέντρωση στο Γ. Γεννηματάς για τον Ρωμανό...



 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν περισσότερα από 800 άτομα έξω από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον Νίκο Ρωμανό.

Πάτρα: Mε λαμπρότητα η λιτανεία της Τιμίας Κάρας και της Εικόνας του Πολιούχου - Πλήθος πιστών απο νωρίς στην πόλη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Mε λαμπρότητα η  λιτανεία της Τιμίας Κάρας και της Εικόνας του Πολιούχου - Πλήθος πιστών απο νωρίς στην πόλη - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις

Ο Βενιζέλος σκέφτεται να κάνει πίσω στο εγχείρημα της ΔΗΠΑΡ;

benizelos-se-sumpligades-metaksu-troikas-kai-papandreou_2.w_l.jpg

Η τρόικα από τη μία πλευρά και οι παρεμβάσεις του Γ. Παπανδρέου από την άλλη προβληματίζουν τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ για το μέλλον του κόμματος και την πορεία του εγχειρήματος της Δημοκρατικής Παράταξης...
Στη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές αλλά παράλληλα γνωρίζουν πως η ανατροπή του αφηγήματος για αποχώρηση του ΔΝΤ και της τρόικας από την χώρα, με το οποίο ο κ. Βενιζέλος στήριξε από το φθινόπωρο, την προοπτική εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο, κοστίζει σημαντικά στο ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος αλλά και τους βουλευτές αναζητούσαν λόγους για να ψηφίσουν για ΠτΔ στην αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής. Η συνέχεια εδώ

Σαχινίδης: Τον Παπανδρέου δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες

                
 
2014-11-30_5.36.49_.png

Δημοσιογράφος: Επιτρέψτε μου τον εξής συλλογισμό: Είναι δεδομένο πως το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απομακρύνθηκε λόγω αντίδρασης στα όσα συνέβησαν στη χώρα από την έλευση της τρόικας και του μνημονίου και μετά. Την τρόικα και το μνημόνιο όμως δεν την έφεραν στην Ελλάδα ο κ. Βενιζέλος, αλλά πρωτίστως ο κ. Παπανδρέου. Για ποιον ακριβώς λόγο πιστεύετε λοιπόν πως ο κ. Παπανδρέου μπορεί να έχει την παραμικρή τύχη απευθυνόμενος στον άλλοτε ψηφοφόρο του;
Σαχινίδης: Διαφωνώ με το συλλογισμό. Την τρόικα και τα μνημόνια τα έφερε στη χώρα η ανερμάτιστη πολιτική των κυβερνήσεων Καραμανλή που αύξησαν το χρέος της χώρας από τα 180 δισ. το 2004 στα 300 δισ. το 2009. Που επέτρεψαν την ανταγωνιστικότητα της χώρας να καταβαραθρωθεί ήδη από το 2007 χωρίς να αντιδράσουν για να αποφύγουμε το κακό.

Θεοδωρικάκος (GPO): 4-5 μονάδες πάνω το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Παπανδρέου ( αφιέρωμα των New York Times.)

theodorikakos


Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει 4-5 μονάδες περισσότερες από τα σημερινά του

Σαχινίδης: Η κυβέρνηση παλινδρομεί

saxinidis_n



Αν υπήρχε μια σταθερά, τουλάχιστον όσον αφορά τα γενόμενα στην τοπική πολιτική σκηνή, αυτή ήταν πως δύσκολα θα έβρισκες κάποιον Λαρισαίο πολιτικό να διεκδικεί κάτι παραπάνω από έναν απλό υπουργικό θώκο. Η περίπτωση του Γιώργου Σουφλιά ήταν μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την είσοδο της τρόικας και του μνημονίου στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων. Από το Καστελόριζο και μετά τα πάντα άλλαξαν. Άλλαξε ακόμα και αυτή η σταθερά που ρύθμιζε τις τοπικές ισορροπίες; Είναι πολλοί αυτοί που εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα απαντούν καταφατικά, λόγω της στάσης του

Spiegel: Τρίτο πακέτο - μνημόνιο 10 δισ. ευρώ για την Ελλάδα ...










Για τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο κοινοτικές πηγές. 
Μάλιστα αναφέρεται σε απόφαση που ελήφθη στις Βρυξέλλες, για...

Κυριάκο, άκουσες?...







Με γιουχες "υποδέχθηκαν"τον Μητσοτάκη, στη Βέροια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)...

Το "χρυσό κλειδί" και οι αποδοκιμασίες...



ΦΩΤΟ-Το χρυσό κλειδί και οι αποδοκιμασίες

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Χάβος: «Σημαντικό το μηδέν, δίκαιο το αποτέλεσμα»

xabos1 


Στο διάστημα της μεγάλης αποχής στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Επικίνδυνη έχει καταστεί η γέφυρα Μπανιά

        
epi-gefyrampaniaMε κείμενο που διανεμήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κώστας Μαραγιάννης τονίζει την  ανάγκη άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  για την επισκευή της γέφυρας του Μπανιά.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:

O Αστακιώτης σεφ Γιάννης Τόμπας κατέκτησε το Μανχάταν!

        
geg-sef-manxatanΑφιέρωμα στον συμπατριώτη μας σεφ, με καταγωγή από τον Αστακό,  Γιάννη Τόμπα κάνει η εφημερίδα  Εspresso. 

Πώς θα πάρουν επιδότηση μέχρι και 100% χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις

        
epi-epixeirimatikotitaAνοίγουν μετά από πολύμηνη απουσία κοινοτικές δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μέσα από επτά προγράμματα συνολικού ύψους 198 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για επτά εμπροσθοβαρείς δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος του υπουργείου Aνάπτυξης «Eπανεκκίνηση».

Οι 4 αλλαγές που συμφωνήθηκαν με την τρόικα στο Ασφαλιστικό

        
koi-ilikiomeni-xrimataΑλλαγές στο Ασφαλιστικό χωρίς να θιγούν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα αντιπρότεινε η κυβέρνηση στην τρόϊκα επικαλούμενη τον κίνδυνο των άμεσων μαζικών συνταξιοδοτήσεων 150.000 εργαζομένων και του «ανοίγματος» νέας «μαύρης τρύπας» στα Ταμεία και στο Δημόσιο ύψους 1,6 δις ευρώ, όπως αποκάλυψε η «Ημερησία» το Σάββατο.

Αιτωλοακαρνανία: Όλο και περισσότεροι ζητούν σύγκλιση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

        
po-ne-pasokΈντονη δυσφορία εκφράζουν μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, σχετικά με την

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0

        
sup-lebadiakos-panai2
Οι δύο ομάδες «πάλεψαν» με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη, έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, όμως, έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό – Δοκάρι για τους γηπεδούχους – Αποβολή στο 92′ για τον Μαλεζά.

Εξαπατούσαν ιερείς και στην Αιτωλοακαρνανία δήθεν «πρωτοσύγκελοι»

        
geg-apati-iereisΕξαρθρώθηκε πενταμελής εγκληματική ομάδα, που εξαπατούσε συστηματικά ιερείς σε όλη τη χώρα

Αμετάβλητη η κορυφή

        
DSC03701-1024x768
Χωρίς απώλειες συνέχισαν οι τρεις πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία. Ο Όμηρος

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

   

     
Διαβάστε  τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου ο Κώστας Τάκος




Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ο Κώστας Τάκος.

Ρώσικη ρουλέτα με… άσφαιρα!

Πολλές ευκαιρίες, δοκάρι και εξαιρετικός ρυθμός, όμως γκολ στην Βοιωτία δεν μπήκε. Λεβαδειακός και Παναιτωλικός πάλεψαν για τη νίκη αλλά το 0-0 βόλεψε περισσότερο τους Αγρινιώτες, δεν άλλαξε.
Ρώσικη ρουλέτα με… άσφαιρα!
 
Παρά τις πολλές ευκαιρίες, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός δεν μπόρεσαν να κουνήσουν δίχτυα στην Βοιωτία (0-0), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

LIVE: Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

        
main-lebad-panai
Σημαντικό παιχνίδι στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό.ΟΙ Βοιωτοί με 7 βαθμούς βρίσκονται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Αγρινιώτες με 13 είναι στην 8η.

Σχόλιο Γ. Ελενόπουλου «Με την πρόταση Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ υπερβαίνει το αδιέξοδο»

Σχόλιο για τις προτάσεις του Γιώργου Παπανδρέου εξέδωσε με κείμενό του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Ελενόπουλος, ο οποίος καλεί τους επικριτές της πρότασης του πρώην πρωθυπουργού να αποδεχτούν την ανάγκη για τέτοιες δημιουργικές προτάσεις και να μιλήσουν κι αυτοί πολιτικά. elenopoulos
Αναλυτικά το σχόλιο του Γ. Ελενόπουλου:

Αντάμωσαν με επιτυχία οι Βονιτσάνοι της Αθήνας (φωτο)

        
  po-bonitsianoi-athina-glentiΜε ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αντάμωμα απανταχού Βονιτσάνων, χθες βράδυ Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, στο μεζεδοπωλείο ΔΙΑΥΛΟΣ,  στο Θησείο, από τον Σύλλογο των εν Αθήναις Βονιτσάνων «Ο Αμβρακικός».

Εκλογική επιρροή: στα όρια αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ...




Με 11,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, με Ποτάμι και Χρυσή Αυγή να διαγκωνίζονται για την τρίτη θέση. Με το ποσοστό αυτό το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κερδίζει...

Ξεκινάμε #vellideio...





945034859234584039583240958230495234.png 


ΦΩΤΟ...

Μωραΐτης: "Προσπαθούμε να φορτώσουμε τα πάντα στον Παπανδρέου..."...





Μωραΐτης: Προσπαθούμε να φορτώσουμε τα πάντα στον Παπανδρέου 
"Πρέπει να τελειώσει αυτή η εποχή της συνωμοσίας"
 HXHTIKO...

Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης μαζί, στους …Μεταρρυθμιστές...



555

Δύο παρουσίες με …

Περιστέρη: Έχουν βρεθεί νομίσματα του Αλεξάνδρου του Γ'...




 

Έχουν βρεθεί νομίσματα του

Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ- Τι «παίζεται» το μεσημέρι

        
spo-aris-apollon4Για 3η φορά μέσα σε 8 ημέρες οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας θα βρεθούν στα γήπεδα για να αγωνιστούν και να τρέξουν τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος . Σήμερα θα γίνει η 11η αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντα ματς. Αναλυτικά οι αγώνες που ξεκινούν στις 3. μμ είναι:

Περί διαπραγματευτών #Σαμαρας #Βενιζελος

        
po-samaras-benizelosΣτο συλλογικό εθνικό μας μύθο, η κυβέρνηση Παπανδρέου με Υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου δεν διαπραγματεύθηκε το πρώτο μνημόνιο…
Τι σημασία έχει που κατάφερε να δημιουργήσει έναν Ευρωπαϊκό μηχανισμό εκεί που δεν υπήρχε; Να πείσει τους εταίρους να μας δανείσουν 110 δις ώστε να μην καταρρεύσει η χώρα;

Κ20: Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-1

        
sup-k20panaiΙσόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό.
Η ομάδα του Αγρινίου  προηγήθηκε στο 32’ με τον Γ. Κοντογιάννη και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 80’.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Διαμαντής, Καράι, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μαλής, Κοντογιάννης Γ. (87’ Ζαρακάδας), Βασιλάρης, Μαργαρίτης, Μυτιλήνης (71’ Γεωργίου), Καμμένος (50’ Κοντογιάννης Ι.).

Επίσκεψη Tουρκολιά στο Μεσολόγγι- Τι είπε για επενδύσεις στην Αιτωλοακαρνανία (video)

    
koi-tourkolias-mesologgi1Χθές το απόγευμα επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μεσολογγίου  ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς ύστερα από πρόσκληση του αναπληρωτή διοικητή του

ΦΩΤΟ-Ο σκελετός του νεκρού της Αμφίπολης

ΦΩΤΟ-Ο σκελετός του νεκρού της Αμφίπολης


Αυτή την ώρα η Κατερίνα Περιστέρη παρουσιάζει στους δημοσιογράφους τις πρώτες φωτογραφίες του σκελετού που βρέθηκε στον τύμβο. 

Παντελίδης Vs Χάβος, σημειώσατε… «2»!

        
sup-xabos-panai-paokΛεβαδειακός Vs Παναιτωλικός, ή αλλιώς, Σάββας Παντελίδης Vs Μάκης Χάβος, το απόγευμα του Σαββάτου (29/11) στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Σφίγγει η θηλιά…





«Η χώρα θα παραμείνει υπό τον αυστηρό έλεγχο και τη σκληρή κηδεμονία της ΕΕ και του ΔΝΤ»…

ΦΩΤΟ-Οι διακοπές του Αλβανού κακοποιού στη Χίο και τα υβριστικά σχόλια για την Ελλάδα

ΦΩΤΟ-Οι διακοπές του Αλβανού κακοποιού στη Χίο και τα υβριστικά σχόλια για την Ελλάδα

Επιμέλεια: Ιωάννα Θυμουλέα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Οι "πυρήνες" του Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ-Οι πυρήνες του Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Στο Βελλίδειο συναντήθηκαν σήμερα οι «πυρήνες» νέων του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου.

Την Δευτέρα η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου Αγρινίου

        
po-dimotiko-12-11-14fΔυο συνεδριάσεις, μια ειδική και μία τακτική του Δημοτικού Συμβουλιου Αγρινίου θα πραγματοποθηθουν την ερχόμεννη Δευτάρα  στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Αναστασιάδη 1 στο Αγρίνιο.

Ετοιμάζουν το παγοδρόμιο στην πλατεία Δημάδη (φωτο)

        
koi-dimadi-pagodromio1Ξεκίνησαν οι εργασίες συνεργειών στην πλατεία Δημάδη για τη δημιουργία του παγοδρομίου , που θα αποτελέσει και το σημαντικό δρώμενο για μικρούς και μεγάλους στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Αγρίνιο. Ηδη η πλατεία έχει αλλάξει και τις επόμενες μερες θα γίνουν πολλές ακόμη προσθήκες , ώστε μαζί με την διπλανή Δημοτική Αγορά να μετατραπούν σε μια μικρή «Παραμυθούπολη».

Αγρίνιο: Χτύπησε συναγερμός αλλά οι κλέφτες δεν έφευγαν!

        
epi-astynomia4Επ’αυτοφώρω συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι τρεις ρομά, για διάρρηξη και κλοπή σε διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου.

«Δίκτυο αυτό-οργάνωσης πολιτών»


55

Δυναμική συμμετοχή στην εκδήλωση των Νεολαίων του Παπανδρέου στο Βελλίδειο