Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κάλαντα στον δήμαρχο, κάλαντα στους δρόμους (φωτο)

        
Untitled-1
Η Φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Αγρινίου, που από το πρωί παιανίζει τα κάλαντα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, «τα έψαλε» στον δήμαρχο Αγρινίου και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, την ώρα που στους δρόμους της πόλης δεκάδες παιδιά έχουν ξεχυθεί ψέλνοντας τα κάλαντα και δίνοντας ακόμη πιο γιορτινή νότα στη σημερινή μέρα. Το δημαρχείο στις 11 γέμισε τις μελωδίες της Φιλαρμονικής, ενώ ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον μαέστρο της μπάντας κ. Βασίλη Κονίδα.φωτογραφία 1 «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα για όλους μας. Δυστυχώς η πατρίδα μας συνεχίζει να έχει προβλήματα, ο δήμος μας έχει κι αυτός τα δικά του… Η νέα δημοτική Αρχή ξεκίνησε και καταβάλλει προσπάθεια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και την επόμενη χρονιά. Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται πάρα πολύ προσπάθεια και δουλειά.
geg-kalanta-protoxronia-filarmoniki1 Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, τους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους του δήμου που πραγματικά κοπιάζουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θα προχωρήσουμε με την ίδια δυναμική. Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω τους πολλούς εθελοντές που έκαναν απίστευτη δουλειά, τόσο για τα κοινωνικά ζητήματα όσο και για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις που υλοποίησε ο δήμος Αγρινίου. Είναι ένα πολύ καλό σημείο των καιρών ο εθελοντισμός, το έχει ανάγκη η κοινωνία. Θα προσπαθήσουμε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, θα προγραμματίσουμε έργα και  δράσεις για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας, τον δήμο μας αλλά και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.
DSCN4993geg-filarmoniki-agrinio1 geg-filarmoniki-agrinio2 φωτογραφία 3
DSCN4998 DSCN5005 DSCN5006 DSCN5007 geg-kalanta-protoxronia-filarmoniki1 geg-kalanta-protoxronia-filarmoniki2 geg-kalanta-protoxronia-filarmoniki3 geg-kalanta-protoxronia-filarmoniki4
(Visited 165 times, 165 visits today)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου