Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μιλάει για διάσπαση στο τσαντίρι του ΠΑΣΟΚ ?






ΤΙ ΔΙΆΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΆΣΠΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ  ???? 
Αυτό είναι ΠΑΣΟΚ η διαφήμιση για τουρλού τουρσί !!!!
Διάφοροι παρατρεχάμενοι της Χαριλάου Τρικούπη 50,  Που παριστάνουν το κλειστό ψευδοεπιτελείο,  αφού οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε βασικά λάθη, πότε με τους 58, πότε με την ελιά, πότε με την ΔΗΠΡΟΠΑΡ, εξακολουθούν να προκαλούν και να το οδηγούν σε βαθύτερη κρίση.
Αντί να κρυφτούν από τις τηλεοράσεις, έχουν κατσικωθεί σ αυτές, οξύνοντας αντιθέσεις, επιτιθέμενοι εναντίον όλων, με ελαφρότητα ρίχνουν λάδι στην φωτιά, επενδύοντας στην διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, με κύριο μέλημά τους, ποιος θα την χρεωθεί.
Εξωθούν σε κρίση το ΠΑΣΟΚ,
για να κρύψουν πίσω απ αυτήν, τις τεράστιές τους ευθύνες, αντί να απολογηθούν σήμερα, για το που είναι ο κ Βούλγαρης, ο κ. Γραμματικάκης, η κ. Δρέττα, ο κ Κουβέλης, η ΔΗΜΑΡ, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο κ. Λυκούδης κα κα…. που τους έφερναν ως μεγάλες προσωπικότητες, για τους όποιους έπρεπε να εξαφανίσει τα σύμβολά του το ΠΑΣΟΚ.
Την βασική βέβαια ευθύνη, φέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Έχει ακόμα την τελευταία ευκαιρία, να κάνει ένα βήμα πίσω, να προκηρύξει άμεσα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ σε συγκεκριμένη τακτή ημερομηνία και συγχρόνως, εάν προκύψουν εκλογές να κατεβάσουν ψηφοδέλτια καθαρού ΠΑΣΟΚ.
Η πολιτική και η κοινωνία δεν είναι δικαστήριο που αντιμετωπίζεις με νομικούς όρους τις διαφορές, το θέμα δεν είναι ποιος έχει περισσότερα η λιγότερα επιχειρήματα, σε βάρος του όποιου θα έχει ευθύνη για την διάσπαση του ΠΑΣΟΚ.
Το θέμα είναι να μην προκύψει διάσπαση και η ευθύνη κατά ένα μεγάλο μέρος αφορά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει και την ευθύνη της πρωτοβουλίας των χειρισμών.
Η πολιτική απαιτεί θάρρος, υπέρβαση και αυτοκριτική.
Επιτέλους ας ακουστεί και ένα mea culpa!!


 πηγή:Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου