Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Προχωρά για Μαρτίνες, Καλτσά η ΑΕΚ

        
pan-panai-martinesΤο «Goal» αποκάλυψε το διπλό χτύπημα που ετοιμάζει η ΑΕΚ, με τον Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού και τον Νίκο Καλτσά της Βέροιας. Ολα δείχνουν πως οι υποθέσεις έχουν δρομολογηθεί, με ορίζοντα, βέβαια, το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Αργεντινός χαφ της ομάδας του Αγρινίου είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει αρχίσει μαθήματα ελληνικών, καθώς βλέπει πως το μέλλον του θα είναι στη χώρα μας.
Η συμφωνία με τον Παναιτωλικό δεν φαίνεται πως θα είναι πρόβλημα, δεδομένης της καλής σχέσης από την περυσινή συμφωνία για τον Μπακάκη. Με τον Καλτσά τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεδομένου πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αρνείται τις προτάσεις ανανέωσης της Βέροιας.
Για αμυντικό χαφ και σέντερ φορ κινείται κατά βάση η ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση και για τα άκρα της επίθεσης. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Κρουζέιρο, Λούκα.
Αρέσει ο Λούκα
Ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας και η Ενωση εξετάζει την προοπτική απόκτησής του με κάποιο ποσοστό συνιδιοκτησίας με την Κρουζέιρο. Στη Βραζιλία πάντως υπήρχαν δηλώσεις του μάνατζερ του Ροντρίγκο Πιμπάο, Μάρσιο Μπιτενκουρτ, που επιβεβαίωσε πως ο Μιλοβάνοβιτς είδε τον παίκτη, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.
Κυρίως επειδή ο Πιμπάο εμφανίζεται ως εναλλακτική επιλογή του Λούκα, που είναι η βασική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης. Και με δεδομένο πως αρκετά συμβόλαια λήγουν στα τέλη του χρόνου, δεν πρέπει να αποκλειστεί άμεση κίνηση.
Τελειώνει με σέντερ φορ
Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση σέντερ φορ και, μάλιστα, με παίκτη που θα είναι λύση πρώτης γραμμής και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεγάλη κατηγορία. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως η υπόθεση είναι πολύ προχωρημένη και πρόκειται για παίκτη που είναι πολύ σπουδαίο όνομα. Στην Ενωση επιθυμούν να έχουν τελειώσει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και προσπαθούν, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να θέλει πρώτα να κλείσει αυτό το θέμα, που απασχολεί την ΑΕΚ από το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου