Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Pre-game: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός


        


sup-panai-olymp28 Με νέο πρόσωπο τον Τζίμι Ντουρμάζ στην ενδεκάδα του, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απόψε στο Αγρίνιο να κάνει το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Μίτσελ να μην έχει στη διάθεσή του τον Αφελάι λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο (κυρίως προληπτικά έμεινε εκτός), όσο και τους Σιόβα, Φουστέρ που είναι τραυματίες, όμως με τον Σουηδό στην ενδεκάδα αλλά και λογικά τους υπόλοιπους δέκα που αγωνίστηκαν με τη Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο, κάτι που δεν είχε πετύχει την περσινή σεζόν μένοντας στο 0-0.
Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (έμεινε εκτός αποστολής ο Σαλίνο), Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου στην άμυνα, τους Εντινγκά, Κασάμι και Ντομίνγκεζ στον άξονα, Ντοσεβί και Ντουρμάζ στα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης τον Διαμαντάκο.
Στην αποστολή είναι και ο Μπενίτες, που όπως και στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, έτσι και απόψε είναι πιθανό να τον δούμε να αγωνίζεται ως αλλαγή, με τον Ισπανό τεχνικό να περιμένει πως μπορεί σιγά σιγά ο Παραγουανός να ανεβάσει στοφές και να «δέσει» με την ομάδα. Σε αντίθεση με τον Χολέμπας που και πάλι έμεινε εκτός 18άδας, στη διάθεση του Μίτσελ είναι και ο Μανιάτης που εξέτισε την ποινή του και έχει ελπίδες ως αουτσάιντερ για να μπει στη βασική ενδεκάδα (διεκδικώντας τη θέση του Εντινγκά).
Να του βάλει ξανά εμπόδια
Με οδηγό την περσινή εμφάνιση, όταν είχε σταματήσει το νικηφόρο σερί του, βάζοντας μάλιστα δύσκολα στους παίκτες του Μίτσελ, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «κυανοκίτρινοι» στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα στο Ηράκλειο. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μάκη Χάβο ο τραυματίας Βιγιαφάνες, ενώ αναφορικά με τον Μπεχαράνο, βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο αλλά φυσιολογικά έμεινε εκτός αποστολής. Πάντως, ο Βολιβιανός μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντιγκά, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος
http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου