Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ο Πάνος Μπεσίνης μας εξηγεί σαφώς, αν και λίγο μας παρεξηγεί…

        
koi-derisis-orjomosia12Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Πάνο Μπεσίνη,  περιέργως μάλιστα από το mail του Συλλόγου (;) . Πρόκειται για αποσαφήνιση της παρουσίας και της στάσης του στην ορκωμοσία του δήμου Αγρινίου όπου μας υπενθυμίζει ότι αμφότερα υπαγορεύτηκαν από τη στενή συγγενική του σχέση με τον νέο δήμαρχο Αγρινίου. Αυτό που έγραψε και η στήλη δηλαδή…
Μας ξεκαθαρίζει, ακόμη, αν και δεν το αμφισβητήσαμε, πως ξέρει στην πόλη αυτή ποιος είναι μνημονιακός και ποιος όχι. Σε οτι αφορά πάντως τον ξαδερφό του και νέο δήμαρχο, πέρα απο τις ευχές του (που βασικά είναι και δικές μας,ποιος δεν θέλει το καλό της πόλης;) ας  μην ξεχνά απο ποιό χώρο προέρχεται και κυρίως τι στήριξε, μόλις το 2012 που ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. Οπως και οι «ανεπιθύμητοι στην πόλη» κατά το Σύλλογο πολιτικοί, που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στον κ. Μπεσίνη χθες, που πράγματι αισθάνονταν μάλλον άβολα…
Μόνο στο τέλος μας αφήνει λίγο απορημένους καθώς χαρακτηρίζει «ξεκατινιάσματα» απλές διαπιστώσεις για το καλό κλίμα που υπήρχε, ενώ βάζει και την απαραίτητη «προβοκάτσια» στον παρονομαστή που φαίνεται πως ταιριάζει με τα πάντα… κάτι σαν τη Coca Cola δηλαδή, όταν αφορά σε δημοσιογράφους…
Μας γράφει λοιπόν:
Προς: AGRINIOPRESS.GR
κ. Διευθυντά
Σε σχέση με  το σχόλιο του Π.Η.Τ. στη στήλη Pressαρίσματα και στο άρθρο ΄΄ Αφ’ υψηλού ενωτικός: Παραλειπόμενα από την τελετή στο Άνεσις ΄΄ για την παράγραφο που με αφορά, δυο παρατηρήσεις μόνο:
1)      Τα ΄΄ αδελφικά ΄΄ αισθήματά μου για τον Γιώργο, που πηγάζουν από την συγγενική μας σχέση και όχι μόνο, δεν τα απέκρυψα ποτέ και αδιαπραγμάτευτα είναι!! Όπως επίσης δεν απέκρυψα ποτέ – και δεν θα το κάνω και στο μέλλον – τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις και ιδεολογικές προσεγγίσεις που μεταξύ μας έχουμε.
2)      Δυστυχώς ο οικονομικός και κοινωνικός ΄΄ αρμαγεδόνας ΄΄ που ο λαός μας βιώνει ( και μαζί του φυσικά και ο κλάδος που συνδικαλιστικά εκπροσωπώ) δεν επιτρέπουν την πολυτέλεια όχι μια ΄΄ μέρα ΄΄ αλλά ούτε μια ΄΄ ώρα ΄΄  σε κανένα – και πάντως όχι σε μένα – να μην  λογαριάζω ποιος είναι ΄΄ μνημονιακός ΄΄ και ποιος όχι. Τα μνημόνια και οι εφαρμοζόμενες πολιτικές έχουν ονοματεπώνυμο!!! Πρέπει να τις ανατρέψει η ίδια η κοινωνία κι έτσι θα γίνει….
Υ.Γ. 1: Από τα βάθη της καρδιάς μου στο Γιώργο εύχομαι να μην διστάσει ποτέ, να μην συμβιβαστεί ποτέ, να τολμήσει και να συγκρουστεί, να μπει μπροστά στις διεκδικήσεις του λαού και της πόλης και να παλέψει μαζί τους για όλα εκείνα που τους ανήκουν και τους υφαρπάζουν.
Υ.Γ. 2: Σε σχέση τώρα με τα… ΄΄ περιχαρής ΄΄ , σφιχτές ΄΄ χειραψίες ΄΄ και άλλα ΄΄ ξεκατινιάσματα ΄΄ που μου αποδίδονται στο κείμενο, τα αντιπαρέρχομαι ως απλά αναληθή και προβοκατόρικα.   
Αγρίνιο 26-8-2014                                                                    Μπεσίνης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου