Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δυο πέναλτι και τέσσερις αποβολές είδε ο Ολυμπιακός!

         

sup-savas-theodoridis
Οι δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού κατά του διαιτητή Παπά συνεχίστηκαν και στην μικτή ζώνη του γηπέδου του Παναιτωλικού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά.
«Εδώ ήρθαμε να παίξουμε κι όχι να παλέψουμε» , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα του επενδύει εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο και απαιτεί σεβασμό. Σημείωσε ακόμα πως ο Παπάς ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παιχτών του Παναιτωλικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα επιστέφει με πέντε συνολικά τραυματίες, χαρακτηρίζοντας σοβαρή την κατάσταση του Ντιγκά.
«Έπρεπε να δοθούν δυο πέναλτι, ενώ υπήρχαν τέσσερις φάσεις για αποβολή. Ο Μανιάτης δέχτηκε εγκληματικό χτύπημα με τις τάπες στον αστράγαλο και ο διαιτητής ανέχονταν σε όλο το παιχνίδι αυτό το αντιποδόσφαιρο. Εμείς τιμούμε τον Παναιτωλικό και τον πρόεδρό του και δεν έχουμε τίποτα με την ομάδα και τον κόσμο της, αλλά τα έχουμε με τον κ. Παπά, ο οποίος δεν πρέπει να ξανασφυρίξει», είπαν ακόμη τόσο ο κ. Θεοδωρίδης όσο και ο κ. Καραπαπάς διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο κ. Καραπαπάς στην συνέχεια έκανε ενημέρωση για την επιστροφή του Μήτρογλου και τις προσθήκες ακόμη που αναμένονται στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου