Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σκληρό.... ροκ ΓΑΠ σε Βενιζέλο

papandreou_venizelos1
Φρένο στα σχέδια Βενιζέλου να εξαφανίσει τον τίτλο ΠΑΣΟΚ βάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με τη στήριξη μεγάλης μερίδας στελεχών του.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου τραβάει το χαλί της ηγεσίας κάτω από τα πόδια του κ. Βενιζέλου και επιλέγει να μην νομιμοποίηση την θέση του ως Προέδρου.Δεν θα παραστεί στην εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρης, όπου ο κ. Βενιζελος θα μιλήσει με την ιδιότητα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Τα πικρόχολα σχόλια ήδη διατυπώνονται, κατά του κ. Βενιζέλου, από στελέχη που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου
Λένε: Θα μιλήσει ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το οποίο θέλει να διαλύσει και να του αλλάξει όνομα;  Δεν νομιμοποιείται!
Στα σχέδια του κ. Παπανδρέου είναι να δρομολογήσει διαδοχή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με πρόσωπο που να μπορεί να το ανασυγκροτήσει, ενώ ο ίδιος φαίνεται να επιλέγει την αποχωρήσει από τη Βουλή και να μην είναι πάλι υποψήφιος αλλά να διαδραματίζει ρόλο εγγυητή της διατήρησης του Κινήματος, όπως το ίδρυσε ο πατέρας, του στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
Θα ασχοληθεί περισσότερο με το Ίδρυμα Δημοκρατίας δίνοντας διεθνή εμβέλεια στη δραστηριότητα του.
Η σύγκρουση Παπανδρέου Βενιζέλου είναι αυτονόητο ότι θα επηρεάσει και τη λειτουργία της συγκυβέρνησης, κάτι που πλέον υπολογίζει και στα πολιτικά του σχέδια ο κ. Σαμαράς.
Η εσωτερική κρίση στο κόμμα του κ. Βενιζέλου θα συζητηθεί και στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, αφού το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός ρωτάει επιμόνως τον συγκυβερνήτη του αν ελέγχει τα στελέχη του ή όχι
Την 3η Σεπτέμβρη οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Παπανδρέου να βρίσκεται στο Λονδίνο για ομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου