Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Χάβος: «Σεβασμό ναι, φόβο όχι»

        

sup-xabosΟ Μάκης Χάβος μιλώντας στο novasports.gr υποστήριξε πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν θα πρέπει να φοβηθούν τον αντίπαλο αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 



«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, είναι μία ομάδα που πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό, αλλά δεν πρέπει να δείξουμε φόβο», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Χάβος.



Για το αν το μεγάλο τους «όπλο» είναι και φέτος η έδρα: «Στην Α” Εθνική είναι σημαντικό να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου. Όπως και πέρυσι είχαμε σαν όπλο μας την έδρα μας, έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε στο ίδιο να κινηθούμε, αλλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει ιδιαιτερότητες. Παίζουμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει παίκτες με τρομερή προσωπικότητα και είναι γρήγορη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε οδηγό το περσινό παιχνίδι, έτσι ώστε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και να μπορέσουμε να κάνουμε αμυντική υπεραριθμία στις  πλευρές που επιτίθεται ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε κενά γιατί όταν μία ομάδα είναι τόσο επιθετική, σίγουρα θα αφήσει κενά στα μετόπισθεν».



Για το τι υπολογίζει περισσότερο ονομαστικά από την πλευρά του Ολυμπιακού: «Είναι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού καλοί, αλλά είναι και μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι το δεύτερο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός όπως και εμείς βέβαια δεν έχουμε βρει τον ρυθμό που θα θέλαμε. Επειδή είναι νωρίς ακόμη θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».



Για το που μπορεί να κριθεί το ματς: «Όπως είπα και πριν πρέπει να έχουμε οδηγό το περσινό παιχνίδι, που όπλο μας ήταν η καλή ομαδική αμυντική λειτουργία και το γρήγορο τρανζίσιον ώστε να μπορέσουμε στην πολύ επιθετική ομάδα του Ολυμπιακού να βρούμε κενά στο αμυντικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου