Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τεράστιες ποσότητες παράνομων Κινέζικων προϊόντων στο Αγρίνιο

        
epi-paraemporio-kinezikaΣε μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία για τον έλεγχο και τον περιορισμό του παραεμπορίου στην περιοχή του Αγρινίου, προχώρησαν σήμερα οι υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. ...
Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι και οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν από το πρωί τις κινήσεις ενός Κινέζου που διαμένει στο Αγρίνιο, μετά από πληροφορίες και ενδείξεις ότι ουσιαστικά  όλες τις ποσότητες Κινεζικών προϊόντων που διακινούνται στην ευρύτερη περιοχή.
Τελικά υπάλληλοι και αστυνομικοί έφτασαν σε μια αποθήκη που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, όπου βρέθηκαν φορτωμένα σε δυο αγροτικά αυτοκίνητα αλλά και αποθηκευμένα χιλιάδες προϊόντα Κινεζικής προέλευσης χωρίς κανένα παραστατικό. Μάλιστα από την έρευνα προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες  πως και ο Κινέζος που ήταν υπεύθυνος για την αποθήκη βρίσκεται παράνομα στη χώρα, παρά το γεγονός ότι παλιότερα διατηρούσε κατάστημα  και διέμενε επίσης στο Αγρίνιο και έτσι αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες απέλασης του.
Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος γίνεται λόγος για την μεγαλύτερη επιτυχία στον τομέα της πάταξης του παραεμπορίου που έχει σημειωθεί στην Δυτική Ελλάδα και τα προϊόντα , που το βάρος τους υπολογίζεται πως ξεπερνά τους 6 με 7 τόνους, έχουν ήδη μεταφερθεί σε αποθήκες της Περιφέρειας και αφού δεσμεύτηκαν, θα καταστραφούν πιθανότατα αύριο Πέμπτη.
Οι έρευνες συνεχίζονται, αφού δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες παράμετροι της υπόθεσης που κρίνεται πολύ σοβαρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου