Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

    

epi-gegonos26-6-14 (550 x 721)
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουνίου η εβδομαδιαία εφημερίδα του Αγρινίου κα της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός» με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη........
Στο φύλλο που κυκλοφορεί :
-Σε απόγνωση οι  νόμιμοι επαγγελματίες του Αγρινίου καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι λαθραίοι σε όλους τους κλάδους. Μεγάλα ποσοστά του τζίρου διακινούνται σε πάσης φύσεως «μαύρη» εργασία.
-Κανένα ελαφρυντικό και πεντάκις ισόβια . Αναλυτικά ρεπορτάζ από τους δράστες του μακελειού στα Καλύβια Αγρινίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
-Κατέπεσαν οι κατηγορίες για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Ποινές για πλημμελήματα για την υπόθεση που συζητήθηκε όσο λίγες στο Αγρίνιο.
-Δεσμεύσεις για Απρίλιο για την παράκαμψη Αμφιλοχία. Τι σηματοδοτούν τα νέα κοινοπρακτικά  σχήματα στον άξονα  Άκτιο  – Αμβρακία και πια Ιανέ τα νέα χρονοδιαγράμματα.
-Τι γίνεται με  τα 25ευρα για τα τέλη κυκλοφορίας. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την πρωτοβουλίες, την οποία εμπλέκονται πάνω από 1000 κάτοχοι Ι.Χ. και δικύκλων στην περιοχή του Αγρινίου.
-Φοβούνται ακαρπία οι πορτοκαλοπαραγωγοί του Αγγελοκάστρου. Κάνουν λόγο για  ζημιές στην ανθοφορία- Τι άπαντα ο τοπικός ΕΛΓΑ.
-Πολιτική : Βρήκαν κοινή συνισταμένη Μωραΐτης – Φούντα . Τι σηματοδοτούν οι συζήτησαν μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Αθλητικό ένθετο : Μεταγραφικό ντεμαράζ στον Παναιτωλικό. Συνέντευξη του  συμπατριώτη μας τερματοφύλακας της Ερμιονίδας Γιώργου Πονηρού και όλη η αθλητική επικαιρότητα.
Ρεπορτάζ, ειδήσεις και όπως πάντα οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
(Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com   WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου