Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Βεβαιότητα Παπαναστασίου για μεγάλη νίκη την Κυριακή (video)

        

po-papanastasiou-omiliab-11

Την κεντρική του ομιλία για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών παρέθεσε απόψε ο υπ. Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην πλατεία Δημοκρατίας. Ο κ. Παπαναστασίου εξέφρασε τη βαθιά του πίστη  για  αποτέλεσμα νίκης του ίδιου και του συνδυασμού του την Κυριακή,  ευχαριστώντας τους πολίτες που του έδωσαν με την ψήφο τους το προβάδισμα  του πρώτου γύρου......
Ο κ. Παπαναστασίου έκανε λόγο για «κίνημα μεγάλης αλλαγής στον τόπο».
Δριμύτατη κριτική άσκηση στον ανθυποψήφιό του Παύλο Μοσχολιό, τον οποίο κατηγόρησε ότι διαχωρίζει τους πολίτες σε περισσότερο ή λιγότερο προοδευτικούς ή δημοκρατικούς από κάποιους άλλους: «Δηλαδή τι ακριβώς μας λέει ο απερχόμενος κος Μοσχολιός; Ότι κάποιοι πολίτες είναι λιγότερο «δημοκρατικοί» ή «προοδευτικοί» από τους άλλους; Ποιους ακριβώς εννοεί;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Είπε ότι ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και ότι δεν προσπάθησε ποτέ για θέσεις καρέκλες, αλλά πορεύτηκε με αρχές και όραμα. Για τη νυν δημοτική αρχή την οποία αποκάλεσε σε όλη την ομιλία «απερχόμενη» ανέφερε ότι χειραγωγεί τους πολίτες, έχει φτιάξει «ένα συστηματάκι» και κρατά το δήμο στη μετριότητα και τη φαυλότητα. «Δεν τους μοιάζουμε» ανέφερε λέγοντας ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία και τον ύπνο τους και έχουν «απέναντί τους όλο το Αγρίνιο», όπως είπε.
po-papanastasiou-omiliab-1
Έκανε λόγο για ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής και για «μπαλώματα στις τοπικές κοινότητες με λίγο τσιμέντο, πράξεις που «καταδίκασαν το δήμο».

Ο κ. Παπαναστασίου έκανε σφοδρή επίθεση στον κ. Μοσχολιό αναφορικά με το ΓΠΣ, τη μη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ενώ αναρωτήθηκε που ξοδεύτηκαν 700 χιλιάδες για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.
«Λυπάμαι και ντρέπομαι», ήταν τα λόγια του ενώ τόνισε ότι δεν ζούμε στη δεκαετία του ’60 αλλά στο 2014. Έκανε λόγο για ψέματα και αδιαφάνεια, κατάργηση των τοπικών συμβουλίων νέων, ερήμωση του ΔΑΚ και για «πολυτελείς εκδόσεις με τα πεπραγμένα του δήμου». Ακόμη ότι χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να μάθει η δημοτική αρχή τα ΑμεΑ και «αν γίνει κανένα λάθος θα τους πάρει κι άλλα χρόνια να μάθουν τους γέρους που θέλουν ένα παγκάκι να καθίσουν». Ακόμη έκανε λόγο για ανύπαρκτη διαβούλευση για θέματα όπως το Πάρκο όπου ο «διχάστηκε ο λαός του Αγρινίου».
Κατέληξε με το εξής κάλεσμα προς τους συγκεντρωμένους: «Πείτε σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου ότι η Νέα Αρχή ξημέρωσε και από την επόμενη Δευτέρα θα φωτίζει όλο τον τόπο. Και το φως θα το χαίρονται όλοι. Γιατί έτσι πρέπει να είναι ένας δήμος. Σαν τον ήλιο. Με φως για όλους τους ανθρώπους».
po-papanastasiou-omiliab-3
Αναλυτικά η ομιλία του Γιώργου Παπαναστασίου:
Φίλες και φίλοι,
Σήμερα το Αγρίνιο βάζει την τελική υπογραφή του για μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
Η παρουσία σας το επιβεβαιώνει…
Και γι’ αυτό επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με δυο λόγια από καρδιάς.
Ακριβώς όπως τα αισθάνομαι.
Σας ευχαριστώ για όλα!
Ευχαριστώ όλους τους δημότες του Αγρινίου για την μέχρι σήμερα στήριξη τους.
Αλλά και για τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις τους.
po-papanastasiou-omiliab-19
Όπου και αν βρέθηκα όπου και αν περπάτησα όλο το προηγούμενο διάστημα, στην πόλη και στα χωριά, δεν βρήκα ούτε έναν – ειλικρινά ούτε έναν – που να μην πιστεύει ότι αυτός ο Δήμος δεν μπορεί να γίνει καλύτερος. Δεν γνώρισα ούτε έναν που να μην πιστεύει ότι… βαλτώσαμε.
Όπου κι αν πηγαίνω, βρίσκω φίλους παλιούς και νέους που έρχονται κοντά μας, μεγαλώνοντας διαρκώς το κίνημα της μεγάλης αλλαγής για το Αγρίνιο.
Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που ήταν δύσπιστοι απέναντί μου, παραδομένοι ίσως στη συνήθεια ή στην αντίληψη, ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
Όμως, ειλικρινά δεν βρήκα ούτε έναν που να πιστεύει ότι αυτό το Αγρίνιο είναι το Αγρίνιο που θέλουμε και που μας ταιριάζει.
Και τους ευχαριστώ όλους και πάλι.
Γιατί ξέρω πως και όσοι την περασμένη Κυριακή δεν μας ψήφισαν, μπορεί τώρα να το ξανασκεφτούν και να καταλάβουν ότι εμείς εδώ δεν ήρθαμε για να χωρίσουμε, αλλά για ενώσουμε.
Δεν ήρθαμε για να διαιρέσουμε, αλλά για να πολλαπλασιάσουμε.
po-papanastasiou-omiliab-17
Και στεκόμαστε εδώ, μπροστά σε όλους τους Αγρινιώτες και τους καλούμε να ανοίξουν τις καρδιές τους στο νέο.
Σε μία δύναμη φρεσκάδας, που θα μοχθήσει για να αλλάξει το Αγρίνιο και να ξαναβρεί την χαμένη του ταυτότητα και τη δύναμη που του στέρησαν, στα τόσα χρόνια μίζερης και κλειστής διαχείρισης.
Αλλά, σας λέω και κάτι άλλο, που θέλω ιδιαίτερα να το ακούσουν οι πολλοί και καλοί συνεργάτες μου και οι άνθρωποι που μαζί δώσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα:
Ακόμα και οι πολίτες που ενδεχομένως ούτε τώρα πειστούν και δεν μας ψηφίσουν μεθαύριο, να ξέρουν ότι από την προσεχή Δευτέρα, και κυρίως από την μέρα που θα αναλάβουμε καθήκοντα δημοτικής Αρχής, θα μας βρουν… δίπλα τους!
Συμπαραστάτες και βοηθούς.
Γιατί εμείς θα έχουμε ένα δημαρχείο ανοιχτό για όλους τους πολίτες!
Και θέλουμε μία δημοτική Αρχή ΟΛΩΝ των Αγρινιωτών, χωρίς ψευτοδιαχωρισμούς και διακρίσεις, οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με την ανάγκη όλων μας για προκοπή σε έναν τόπο ελπίδας.
Γι’ αυτό και ειδικά μετά τις εκλογές, θα απλώσουμε τα χέρια μας σε όλους τους πολίτες, ώστε να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές που θέλουμε.
Δυστυχώς όμως κάποιοι θέλουν να διχάσουν…..
Και αναρωτιέμαι…..
Πότε αλήθεια ο Κος  Μοσχολιός πιστεύει αυτά που λέει..!;
Μια  εβδομάδα πριν,  όταν δήλωνε «περήφανος» που στο ψηφοδέλτιο του συμμετέχουν πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους;;…ή τώρα… που επικαλείται τη ¨δημοκρατική¨ παράδοση του δήμου που πρέπει τάχατες να ¨συνεχιστεί¨!!!;;;  ή εδώ και ένα χρόνο που διέρρεε ότι θα πάρει το χρίσμα και από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους;;;;
Δηλαδή τι ακριβώς μας λέει ο ¨απερχόμενος¨ Κος  Μοσχολιός;;;  ότι κάποιοι πολίτες είναι λιγότερο ¨δημοκρατικοί¨ ή ¨προοδευτικοί¨ από τους άλλους;
Ποιους ακριβώς εννοεί;;
Το 38% ,που την Κυριακή που μας πέρασε,  ψήφισαν το «ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ»…ή Τους χιλιάδες ακόμη,  που την ερχόμενη Κυριακή με τη ψήφο τους  θα κάνουν τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ πραγματικότητα;
Και τελικά:
-        Όσον αφορά αυτούς για τους οποίους  ήταν ¨περήφανος¨ που τον στήριξαν από τους ¨άλλους¨ χώρους, τους μη ¨δημοκρατικούς¨ -κατά τα λεγόμενά του,  που τους κατατάσσει;;;
po-papanastasiou-omiliab-15
Εν πάση  περιπτώσει τέτοιου τύπου εκβιαστικά διλήμματα,  όχι μόνο δεν περνούν στους πολίτες, αλλά επειδή ακριβώς υποτιμούν  και τη ¨νοημοσύνη¨ τους,  τυγχάνουν της απόλυτης περιφρόνησής τους.
Ένα στρεβλό κατεστημένο  μηχανισμών που για πολλά χρόνια έπνιγε το δήμο μας και τη ζωή μας, θα σπάσει αυτή την Κυριακή με την ψήφο και την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών. Η επόμενη δε μέρα, θα είναι η μέρα της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ όλων των πολιτών του μεγάλου Δήμου μας.
«Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ» θα αφήσει πίσω της κι όλες τις λογικές που χωρίζουν τους πολίτες σε ¨δημοκρατικούς¨ και ¨μη δημοκρατικούς¨, σε¨ προοδευτικούς¨ και ¨συντηρητικούς¨, σε ¨εθνικόφρονες¨ και ¨μιάσματα¨ …
Σαφώς και υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες ή ιδεολογικές διαφοροποιήσεις. Σε ένα όμως πρέπει οι πολίτες να συγκλίνουν και είμαι πεπεισμένος απόλυτα πως την Κυριακή που μας έρχεται, με την ψήφο τους,  θα το κάνουν.
Ο Δήμος πρέπει να ξαναπεράσει στα χέρια της κοινωνίας και των πολιτών!!!  Έτσι πρέπει κι έτσι θα γίνει…!!!
Δεσμεύομαι αγαπητοί φίλοι, ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ξεκινήσω μία νέα περιοδεία σε όλες τις περιοχές του δήμου, ώστε ως νεος δήμαρχος, όχι απλά να σφίξω τα χέρια όλων των πολιτών και να ζητήσω την συνεργασία τους, αλλά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε από τώρα, τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
po-papanastasiou-omiliab-13
Στόχος μου είναι ένας:
Από τον προσεχή Σεπτέμβριο που θα αναλάβουμε τον δήμο, να μην χαθεί ούτε μία ώρα, ούτε μία μέρα!
Άμεσα και αποτελεσματικά, να βάλουμε μπροστά ένα σχέδιο δράσης, που βήμα – βήμα θα αλλάζει το Αγρίνιο, μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας.
Μέχρι τότε όμως, για να μην ξεχνιόμαστε, μεσολαβεί μία ακόμα εκλογική μάχη.
Η τελευταία και πιο καθοριστική!
Μπροστά μας, την Κυριακή, δεν θα υπάρχει μία απλή κάλπη. Αλλά ένα ερώτημα: «Το Αγρίνιο του αύριο ή το Αγρίνιο του χθες;»
Σε αυτό το ερώτημα καλούμαστε να απαντήσουμε όλοι.
Και πιστεύω ότι θα απαντήσουμε και μάλιστα, με τρόπο αδιαμφισβήτητο.
Φίλες και φίλοι,
Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής το 70% των κατοίκων του δήμου Αγρινίου ψήφισε ανανέωση.
Θα αποτελεί παραβίαση της βούλησης των Αγρινιωτών, αλλά και της ίδιας της κοινής λογικής, εάν αυτό το μεγάλο κύμα ανανέωσης δεν εμφανιστεί στην κάλπη και αυτής της Κυριακής.
Αλλά, θα εμφανιστεί… Να είστε σίγουροι!!!
Μέσα από τον συνδυασμό που εκφράζει τη δύναμη ανανέωσης!
Μέσα από τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ, το Αγρίνιο θα αποφασίσει να αφήσει πίσω το χθες και να δώσει τόπο στο νέο και σε μία σύγχρονη αυτοδιοικητική πρόταση σύνθεσης και συνεννόησης.
Είμαστε εδώ για όλους, χωρίς κομματικές ταμπέλες και ψευτοδιλήμματα.
Οι θέσεις μας είναι κρυστάλλινες.
po-papanastasiou-omiliab-8
Ανεξάρτητα από την πολιτική καταγωγή καθενός, η οποία είναι απολύτως σεβαστή, ο στόχος για έναν δήμο με υψηλό βιοτικό επίπεδο και έναν τόπο στον οποίο όλοι θα μπορούν να έχουν μεροκάματο και δυνατότητα έκφρασης, δεν είναι ούτε πράσινος, ούτε μπλε, ούτε κόκκινος.
Η λακκούβα στον δρόμο και ο σπασμένος σωλήνας του νερού δεν έχουν κόμμα!
Τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά, όπως το νερό για παράδειγμα, δεν είναι προς πώληση!
Εμείς θα αναβαθμίσουμε και να ενισχύσουμε όλες τις υπηρεσίες του δήμου και σε καμία περίπτωση δεν θα απαξιώσουμε, και πολύ περισσότερο δεν θα παραχωρήσουμε οποιοδήποτε δημοτικό έδαφος, σε ιδιώτες και τρίτα συμφέροντα.
Άλλωστε, εμείς δεν εξαρτόμαστε από κανένα συμφέρον και δεν έχουμε να ξεπληρώσουμε επιταγές σε κανέναν!
Δεν ξέρω εάν το ίδιο μπορεί να πει και ο απερχόμενος δήμαρχος…
Τις τελευταίες μέρες ο πανικός τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο…..Τα παπαγαλάκια του συστήματος προσπαθούν να εκφοβίσουν τους πολίτες…τους εργαζόμενους του Δήμου….λέγοντας τους ότι ο Παπαναστασίου θα δώσει την καθαριότητα στους ιδιώτες , θα καταργήσει το Κοινωνικό παντοπωλείο, θα κλείσει το Πνευματικό Κέντρο και άλλα πολλά.
Με ανάγκασαν να ζητήσω έκτακτη συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για να το ξεκαθαρίσω αυτό.
Τίποτε δεν θα κλείσει.
Εμείς τουναντίον θα αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Δήμου.
Κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του…..
Ψεύδονται….απειλούν και εκφοβίζουν……
po-papanastasiou-omiliab-5

Κι όσο για τους κομματικούς υπαινιγμούς, ένα έχω να πω: Όλοι από κάπου προερχόμαστε, αλλά εγώ – και το ξέρετε όλοι – δεν υπήρξα ποτέ παιδί κάποιου κομματικού σωλήνα, ούτε αντάλλαξα ποτέ μου τις ψήφους των συμπολιτών μου με θεσούλες.
Και όποτε χρειάστηκε, πήγα κόντρα στις επιλογές του πολιτικού μου χώρου, με δημόσια και ξεκάθαρη φωνή. Και αυτό θα κάνω πάντα.
Δεν ξέρω εάν το ίδιο μπορεί να πει και ο απερχόμενος δήμαρχος…
Και κάτι ακόμα για να τελειώνουμε με τα… καλαμπούρια που κάποιοι παρουσιάζουν ως σοβαρά επιχειρήματα, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο 2014 και η κοινωνία έχει προχωρήσει πολύ πιο μπροστά από αυτούς:
Εγώ δεν ανήκω στη γενιά που χρεοκόπησε την Ελλάδα, ούτε σε εκείνους που την έδεσαν με τα μνημόνια.
Εγώ ανήκω στη γενιά που παλεύει για να φύγουν τα μνημόνια και για να ξαναπάρουμε τον τόπο μας στα χέρια μας!
Και αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω από τούτο το μετερίζι, από τον δήμο Αγρινίου, μαζί με κάθε συμπολίτη μου, σε όποια ιδεολογία και αν ανήκει
Γιατί ούτε η Ελευθερία, ούτε η Δημοκρατία ούτε η προσωπική αλλά και η εθνική αξιοπρέπεια έχουν χρώμα!
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Αντιλαμβάνομαι τον πανικό και την ταραχή του κ. Μοσχολιού.
…..Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό…….
Συνήθισε, τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας αυτοδιοικητικός και τώρα που χάνεται το… «μαγαζάκι του», βρίσκει ως τελευταίο καταφύγιό του την επιστροφή σε συνθήματα της δικής του νιότης και σε κινδυνολογίες που μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να ακουστούν πια.
Το Αγρίνιο δεν έχει ούτε χρόνο, ούτε διάθεση για τέτοιες ….ρητορικές…….
Το Αγρίνιο κοιτάζει το αύριο.
Και αυτό το αύριο, σας καλώ να το οραματιστούμε, να το σχεδιάσουμε και να το ζήσουμε μαζί.
Η επόμενη πενταετία αρκεί για να τα αλλάξουμε όλα και να βάλουμε το Αγρίνιο σε νέα τροχιά.
Ο τόπος μας είναι πλούσιος. Εμείς, άραγε γιατί μείναμε φτωχοί;
Η περιοχή μας κάποτε ανθούσε. Τώρα γιατί βαλτώνει;
Τι πήγε λάθος; Τι δεν έγινε σωστά;
Η απάντηση είναι μία: Αυτοί που μας διοίκησαν, δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για το σύνολο και δεν οραματίστηκαν ποτέ το Αγρίνιο μετά από 10, 20 ή 50 χρόνια. Αφοσιώθηκαν μόνο στη νομή της εξουσίας, για να παριστάνουν τους παράγοντες, αφήνοντας τον τόπο και τους ανθρώπους του στην τύχη τους.
Τώρα όμως, στην εποχή της μεγάλης δυσκολίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η λογική. Είναι η λογική της χρεοκοπίας για την οποία σας είπα προηγουμένως.
Σήμερα, το Αγρίνιο έχει ανάγκη από ένα νέο και ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα αναπτύξει τα χωριά και την πόλη. Που θα αξιοποιήσει τους πόρους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να δώσει στην κοινωνία τα εφόδια για να δημιουργηθεί νέος πλούτος.
Υπάρχει μία κινέζικη παροιμία που λέει: Δώσε σε κάποιον ένα ψάρι και θα το φάει σε μία μέρα, μάθε τον να ψαρεύει και θα έχει να τρώει συνέχεια.
Αυτό φιλοδοξούμε να πετύχουμε εμείς. Να μην μοιράζουμε απλά πέντε ψίχουλα για να ανακουφίζουμε καταστάσεις ή για να κάνουμε κάποιες μικροεξυπηρετήσεις, αλλά να διοχετεύσουμε τα χρήματα και την δύναμη του Δήμου προς όφελος της κοινωνίας, ώστε η ίδια η κοινωνία να αναπτυχθεί.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, οι έμποροι, οι βιοτέχνες και οι επαγγελματίες, να μπορέσουν να πατήσουν στα πόδια τους και να αναπτυχθούν. Και παράλληλα, να υπάρξουν και εισοδήματα από τομείς που μέχρι σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτοι, όπως είναι ο τουρισμός και η ενέργεια.
Να απαλύνουμε τους πολίτες από τα υπέρογκα τέλη ύδρευσης. Να απαλύνουμε τους επαγγελματίες από τα υπέρογκα τέλη κοινόχρηστων χώρων.
ΝΑΙ θα μειώσουμε τα τέλη ύδρευσης και τα τέλη κοινόχρηστων χώρων.
Φίλες και φίλοι,
Μιλώντας από αυτό εδώ το βήμα την περασμένη εβδομάδα, είπα ότι οι δημότες θα αποφασίσουν για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στο Δήμο μας.
Και αυτό αποδείχτηκε.
Είπα, ακόμα, ότι είναι πιθανόν να μην μας φτάσει μία Κυριακή για να επιβεβαιώσουμε τη νίκη και γι’ αυτό ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε και ο πιο δύσπιστος πολίτης να έρθει κοντά μας.
Και αυτό βγήκε αληθινό.
Άλλωστε, όλοι ξέρουμε πως καμία μεγάλη αλλαγή δεν επιτυγχάνεται χωρίς μεγάλο κόπο και πολύ – πολύ αγώνα.
Από την περασμένη όμως Κυριακή, πιστεύω ακράδαντα πως μία νέα εποχή άρχισε να ανατέλλει στο Αγρίνιο.
Και αυτή η εποχή γεννάει ήδη μεγάλες ελπίδες  ότι ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών θα κλείσει για πάντα.
Το ακούω και το πληροφορούμαι από παντού.
Μαθαίνω ότι ο κόσμος, στην πόλη και στα χωριά, αρχίζει σιγά – σιγά να βάζει ψηλά τον πήχη των αποτελεσμάτων που πρέπει να έχει η δική μας ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το Αγρίνιο.
Και αυτό με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με δύναμη για ακόμη περισσότερη δουλειά.
Σας το είπα και αυτό την περασμένη εβδομάδα και το επαναλαμβάνω:
Θα αφοσιωθώ στο Αγρίνιο με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και μαζί με τους συνεργάτες μου, θα δουλεύω μέρα νύχτα για τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε να ξημερώσει μία καλύτερη εποχή για όλους.
Θέλω ένα Αγρίνιο περήφανο και δυνατό!
Πάμε όλοι μαζί στην κάλπη την Κυριακή λοιπόν για το νέο Αγρίνιο.
Σας ζητώ καθαρή εντολή.
Σας ζητώ πιο δυνατά από ποτέ, να στηρίξετε τη Νέα Αρχή.
Ζητώ από όλους τους δημότες να μου δώσουν την εντολή να εργαστώ γι’ αυτούς και για τον δήμο μας.
Πείτε σε όλους ότι η πρόσκλησή μας είναι ανοικτή.
Απευθύνεται σε όλους, χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις:
Πείτε σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου ότι η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ξημέρωσε και από την επόμενη Δευτέρα θα φωτίζει όλο τον τόπο.
Και το φως θα το χαίρονται όλοι.
Γιατί έτσι πρέπει να είναι ένας δήμος. Σαν τον ήλιο. Με φως για όλους τους ανθρώπους.
Δεν σας λέω καληνύχτα, λοιπόν.
Σας λέω καλό ξημέρωμα!
Και καλή ψήφο!
Η νίκη μας, δεν θα είναι μία απλή εκλογική νίκη.
Θα είναι η νίκη του λαού του Αγρινίου.
Το Αγρίνιο δεν είναι κανενός , ανήκει μόνο στους Δημότες του. Αυτοί αποφασίζουν και την Κυριακή αυτοί θα νικήσουν!!!!!
Και το εννοώ!
Την Κυριακή νικάμε και τη Δευτέρα ξεκινάμε τη δουλειά.
Καλό ξημέρωμα, σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου