Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ


Φ. Κωστούλας: «Δεν ψηφίζω Μοσχολιό» (video)



Αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα στο agrinioreport.com: «Ο απερχόμενος δήμαρχος στράφηκε ενάντια του Παναιτωλικού-Το Αγρίνιο χρειάζεται αλλαγή».
kost
Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κ. Φώτης Κωστούλας μιλά αποκλειστικά στο agrinioreport.com …και είναι αποκαλυπτικός! Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, απαντώντας στο σχετικό μας ερώτημα, ο κ. Κωστούλας δηλώνει ευθέως ότι το Αγρίνιο χρειάζεται αλλαγή, ότι χρειάζεται ανθρώπους στο τιμόνι που να βλέπουν πιο μακριά, ότι ο απερχόμενος δήμαρχος στάθηκε απέναντι στον Παναιτωλικό.......

Ότι αν ψήφιζε στο Αγρίνιο, δεν θα ψήφιζε ποτέ Μοσχολιό…
Ο ίδιος εξηγεί ότι βρήκε τοίχο απέναντί του, στην προσπάθεια που έκανε για να χτίσει τον Παναιτωλικό που δικαιούται η πόλη και εξηγεί ότι αγώνας που έκανε για το γήπεδο και το στέγαστρο δεν ήταν παρά για να εκπληρωθεί το όραμα της πόλης, επισημαίνοντας ότι το γήπεδο δεν του ανήκει: «Εγώ διέθεσα χρόνο και χρήμα για να είναι αντάξιο της πόλης», τονίζει, συμπληρώνοντας ότι η πόλη έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να δουν πιο μακριά.
Επίσης, μιλά για την εφετινή πορεία της ομάδας και για τους στόχους που έχει για την επόμενη σεζόν.
Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου