Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνάντηση Κατσιφάρα με τους υποψηφίους του στην Αιτωλ/νία

        
po-katsifaras-ypopsifioi1Μέσα σε ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολου Κατσιφάρα με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα.........
Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό, συζήτησαν για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους σε κάθε γωνιά και κάθε σημείο της Αιτωλοακαρνανίας, όπως αυτά προκύπτουν από την καθημερινή επαφή που έχουν μαζί τους.
Παράλληλα, συζήτησαν τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» που διεκδικεί μια νέα θητεία στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές και ιδίως αυτά που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία και θα πρέπει οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν και να αναπτύξουν στους πολίτες.
Τέλος, από τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η βεβαιότητα πως οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τον Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και τα στελέχη του συνδυασμού προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει και αναπτύσσεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εδώ και τρεισήμισι χρόνια.
po-katsifaras-ypopsifioi2«Πηγαίνουμε σε αυτές τις εκλογές με ψηλά τις Αρχές και τις αξίες, μέσα σε ένα ήρεμο προεκλογικό κλίμα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το έργο μας, δουλεύοντας ασταμάτητα και με επιμονή» επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απ. Κατσιφάρας και κάλεσε τους υποψηφίους «να περιοδεύσουμε όλοι μαζί, σε όλο το νομό, να μιλήσουμε με τους πολίτες, να αφουγκραστούμε τις αγωνίες τους και να κάνουμε γνωστό το σχέδιό μας για την επόμενη πενταετία».
Από την πλευρά της η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά δήλωσε: «Με παρακαταθήκη το έργο που έχουμε επιτελέσει έως τώρα, η Δυτική Ελλάδα συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα προς την πρόοδο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και ιδιαίτερα για την Αιτωλοακαρνανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου