Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κατοχή: Πέθανε ο Γ. Ψαράκης

po-psarakis        

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα η είδηση του θανάτου του πολιτευτή και τ. αντινομάρχη Αιτωλ/νίας Γιάννη Ψαράκη.
Ο εκλιπών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία στην οικία του στην Κατοχή έχασε τις αισθήσεις, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών, δεν επανέκτησε τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε ο θάνατος του στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Ο 59χρονος κτηνίατρος (γεν.  το 1955) , ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή της παραχελωίτιδας και όχι μόνο, το 2002 ήταν υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Οινιάδων, είχε εκλέγει Νομαρχιακός Σύμβουλος το 2006 και διετέλεσε αντινομάρχης την περίοδο της νομαρχίας του Θ. Σώκου την διετία 2007 – 2008, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Επίσης το 2010 είχε πάρει το χρίσμα για υποψήφιος δήμαρχος στο Μεσολόγγι, στη συνέχεια όμως απέσυρε την υποψηφιότητα του. Παράλληλα το όνομα του είχε ακουστεί και για πιθανός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο Γ. Ψαράκης, διατηρούσε επιχείρηση γεωργικών φαρμάκων στην Κατοχή, ήταν παντρεμένος με την Διον. Σαμαντά, διευθύντρια υπηρεσίας της Περιφέρειας και είχε δυο κόρες.
Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του την  Κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου