Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μελισσάς: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου»

        
pan-melissas
Ο Πασχάλης Μελισσάς τόνισε ότι η ομάδα του δεν πτοείται από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Κρήτη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Έχω ευχάριστες μνήμες. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στον Εργοτέλη. Εμείς έχουμε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό και ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που αγωνίζεται, έχει στόχο και καλή τακτική. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς».
Για το ποιοι είναι οι παίκτες κλειδιά: «Οι παίκτες που αγωνίζονται μεσοεπιθετικά. Ο Ρομάνο κάνει πολύ καλή δουλειά ενώ και οι καινούργιες μεταγραφές έχουν προσαρμοστεί πλήρως».
Για το αν είναι θετικό που κάποιοι παίκτες του Παναιτωλικού έχουν περάσει απ” την ομάδα του Εργοτέλη: «Είναι θετικό γιατί όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που τον ξέρεις έχεις μια θετική ψυχολογία. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τον Εργοτέλη. Φύγαμε σαν φίλοι και είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο».
Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Δεν μας ξεγελάει η θέση μας και τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά. Στόχος μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε στο νου μας τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το εκτός έδρας πρόσωπο του Παναιτωλικού: «Εμείς έτσι λειτουργούμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μας έχει βγει ακόμα το διπλό, το θέλουμε πάρα πολύ και μερικοί το χαρακτηρίζουν σαν ψυχολογικό πρόβλημα αλλά θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα».
Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, θα γίνει ένα ανοιχτό και προσεκτικό ματς
http://www.novasports.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου