Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Βοσκάκης στην Τρίπολη

        
panai-boskakisΟ Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου είναι ο διαιτητής που όρισε η ΚΕΔ στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Βέρρης (ΕΠΣ Λέσβου) και ο Γιάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας), ενώ τέταρτος διαιτητής ο Κορίνθιος Γιώργος Δασκαλόπουλος.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Βοσκάκης “σφυρίζει” φέτος παιχνίδι του Παναιτωλικού. Είχε προηγηθεί τη 2η αγωνιστική η παρουσία του στο παιχνίδι του Αγρινίου με τον ΠΑΟΚ, όταν οι κυανοκίτρινοι πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0.
Ο Βοσκάκης ήταν 4ος διαιτητής στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής που έγινε στο Παγκρήτιο, όπου ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Εργοτέλη με 1-0. Το αυριανό παιχνίδι είναι το τέταρτο για εκείνον. Εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, διεύθυνε την 6η αγωνιστική την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό 0-2 και την 8η την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη 0-1. Παρά τη νίκη της η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του και έκτοτε έμεινε εκτός ορισμών. Είχε αποβάλει τρεις παίκτες του Άρη, ενώ έδειξε άλλες δώδεκα κίτρινες κάρτες.
εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου