Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η ΝΔ είναι μια νέα Πολιτική Άνοιξη

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Η ΝΔ είναι μια νέα Πολιτική Άνοιξη

"Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια. Δεν θα είναι καν στη βουλή. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι μια νέα Πολιτική Άνοιξη . Έχει μια ηγετική ομάδα περί τον κ. Σαμαρά που δεν έχει σχέση με τη ΝΔ" τόνισε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" .
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ που υπήρχε στις εκλογές και τόνισε : "Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με κόμμα που επιμένει στην πολιτική της ύφεσης και της ανεργίας, στην πολιτική των μνημονίων και που αποδέχεται επιτρόπους που καταργούν την εθνική κυριαρχία σε ελληνικό υπουργείο"
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι είχε στηρίξει τον κ. Σαμαρά στην εκλογή προέδρου στη ΝΔ "γιατί πίστευα ότι θα ήταν στα εθνικά θέματα ο Σαμαράς που έριξε την κυβέρνηση του 93' υπερασπιζόμενος το όνομα της Μακεδονίας που σήμερα πουλά."

"Εάν στελέχη δημιουργήσουν ένα πόλο τέτοιο που προέρχεται από τη ΝΔ αλλά φεύγει από τη λογική των μνημονίων, βεβαίως και θα συνομιλήσουμε" είπε ο κ. Καμμένος και έφερε ως παραδείγμα τον Δημήτρη Αβραμόπουλου και τον Βύρωνα Πολύδωρα.  Βεβαίως μέλη των ΑΝ.ΕΛ. δεν θα γίνουν ποτέ διότι εμείς έχουμε βάλει μια "κόκκινη γραμμή", πρόσθεσε.
"Υπάρχουν στελέχη από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που δεν είχαν σχέση ούτε με τον Άκη ούτε με το Γιάννο, ούτε με τον Τσουκάτο ούτε με τους υπολοίπους. Γιατί όχι να μην μιλήσουμε και με αυτούς;" υπογράμμισε.
"Όμως αυτά θα πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο ενός εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης" κατέληξε.


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου