Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναιτωλικός την πρόκριση, η Κασσιόπη τις εντυπώσεις

        
panai-kypello-panai-kerkyra10Ο Παναιτωλικός τα χρειάστηκε μέχρι να καταβάλει την αντίσταση της αξιόμαχης Κασσιόπης στο Αγρίνιο, με γκολ του Νταμιάν Μπελόν στο 88′ πήραν τη νίκη 1-0 και σε συνδυασμό με την επικράτηση με το ίδιο σκορ στην Κέρυρα, εξασφάλισε την παρουσία του στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Κασσιόπη, πρωτοπόρος στον βόρειο όμιλο της Football League με πέντε στα πέντε, είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Καραδέμητρο να πετύχει πρώτη γκολ στο 80΄και να δώσει άλλο χρώμα στον αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Η ομάδα του Αγρινίου, με πολλές αλλαγές από τον τεχνικό Μάκη Χάβο στην αρχική σύνθεση, ήταν κακός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, με μοναδική αξιόλογη στιγμή το σουτ του Μπελόν από πλεονεκτική θέση στο 38′, που δεν βρήκε, όμως, στόχο.
Η Κασσιόπη, μη έχοντας να χάσει κάτι, έπαιξε ελεύθερο ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τις , εντυπώσεις. Οι παίκτες της ομάδας από την Κέρκυρα, βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα τα έδωσαν όλα, σε ένα ματς που έγινε ροντέο από το 75′ και μετά.
Κι όπως προαναφέραμε, εάν ο Καραδέμητρος είχε καθαρή σκέψη στη φάση του 80′, όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Τακίδη, αλλά έκανε κάτι μεταξύ σουτ και πάσας, η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική.
Ο Χάβος με την έναρξη του β” μέρους πέρασε στον αγώνα τους Καμαρά και Κουτσοσπύρο, για λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο, με τον Βρονταρά να έχει σωστές αντιδράσεις στα σουτ των Ιωάννου (50′) και Καμαρά (52′), αλλά στη συνέχεια έπεσαν στον λήθαργο του πρώτου μέρους. Τελικά ησύχασαν στο 88′, όταν ο Μπελόν με τον Κουτσοσπύρο συνδυάστηκαν θαυμάσια, στην ανοιχτή άμυνα της Κασσιόπης, με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.
http://www.sentragoal.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου