Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Την παραίτηση Τζιτζικώστα ζητά το ΠΑΣΟΚ «λόγω ακραίας ανοησίας»

 
Έγραψα πριν εδώ ότι ο κ. Τζιτζικώστας έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά την επίκληση του νόμου για την πρόκληση της Χρυσής Αυγής.

Δεν είχα όμως δει τη σημερινή προκλητική εμφάνιση του στο Μega όπου και με έναν εντυπωσιακά ανόητο συλλογισμό υποστήριξε ότι ένας άλλος περιφερειάρχης μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ λόγω του...Τσοχατζόπουλου.

Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος έγινε περιφερειάρχης λόγω της έκπτωσης Ψωμιάδη από το αξίωμα του για λόγους διαφθοράς ενώ η πόλη στην οποία ζει μπορεί να...καμαρώνει για τη φυλάκιση του πρώην γαλάζιου δημάρχου της.

Πριν από λίγο, τo Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Απ. Τζιτζικώστα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.

Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο απαράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη.

Το χειρότερο όμως για τον κ. Τζιτζικώστα είναι ότι τον αποδοκίμασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση.

Η επίμαχη δήλωση Τζιτζικώστα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου