Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η πρώτη αντίδραση από τη Χ.Α Αιτωλοακαρνανίας για τις συλλήψεις

po-xaΟ Λεωνίδας Σταθόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, εκπροσωπώντας το κόμμα στην Αιτωλοακαρνανία, έκανε την εξής δήλωση στο agriniopress.grσχετικά με τις σημερινές εξελίξεις, τις συλλήψεις και τον χαρακτηρισμό της Χ.Α ως εγκληματική οργάνωση:
«Αυτή τη στιγμή διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Ελληνικού Λαού η κατά μέτωπο επίθεση των διεφθαρμένων εντολοδόχων των σιωνιστών, εναντίων της μοναδικής φωνής που τους αντιπαλεύει και τους ξεσκεπάζει. Εναντίων των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Τη στιγμή που ξηλώσανε τη μισή ηγεσία της Αστυνομίας, που αφήνουν ελεύθερο τον Τσοχατζόπουλο, την ώρα που ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τον Ομπάμα, συλλαμβάνουν αρχηγό πολιτικού κόμματος και εκλεγμένους βουλευτές ως εγκληματίες, χωρίς να παρουσιάζουν ούτε μια απόδειξη και χωρίς να λένε για ποια εγκλήματα κατηγορούνται.
Τις προηγούμενες μέρες ζήσαμε μαζικές εισβολές της Αστυνομίας στα γραφεία μας σε όλη τη χώρα, χωρίς κανένα εύρημα. Καλούμε όλους τους συναγωνιστές να επιδείξουν ψυχραιμία και αγωνιστική εγρήγορση. Καλούμε τον Ελληνικό λαό να περιφρουρήσει τα Συνταγματικά του δικαιώματα και το ίδιο το Σύνταγμα. Η επίθεση εναντίων της Χρυσής Αυγής είναι επίθεση στην ίδια τη Δημοκρατία και στους κανόνες ενός Συντεταγμένου κράτους.
Οι ιδέες δεν ποινικοποιούνται και δε φυλακίζονται. Ο αγώνας των Ελλήνων εθνικιστών για μια ελεύθερη από δυνάστες Ελλάδα, θα συνεχιστεί με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο».
Σύμφωνα πάντα με τον κ. Σταθόπουλο, η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση και ομιλία στα γραφεία της Χ.Α στο Αγρίνιο, προς το παρόν δεν έχει αναβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου